Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Јесу ли брисане свима оне БОНГ-дефиниције? Видим моје нема па да питам је л' то неко колективно брисање?
Đe je ona tema sa mobinim telefonima? Treba da apdejtujem verziju androJida, a ne znam kako.
kad oću da kucam nešto, naprimer u gugl ili na čet čim pritisnem space on kucanje prebača u tab, ono đe stoji adresa sajta.
gugl hrom je u pitanju.
Зна ли неко да л' се у инстаграму могу додавати локације на сликама ПОСЛИЈЕ постављања слике? Касно сам сконтао ту опцију, а засад не видим видим начин да додам локацију накнадно...
Веверице, ево ти један лаички одговор: у опцијама телефона, доле на последњем about phone чим уђеш прва одозго ти је за провјеру апдејта. А ако хоћеш на силу рецимо код андроида двојке да рокнеш четворку, ту већ мораш прво да рутујеш па онда скинеш преко компа инсталацију, повежеш с фоном и при паљењу нађеш опцију за убацивање. Ово друго сам очигледно објаснио површно и нисам ти пуно помогао, али било како било, уколико се не разумијеш довољно препоручујем да то даш некоме ко се разумије јер ћеш лако разјебати телефон. Тешко да ћеш из неког туторијала извући све потребне информације и одрадити све како треба без одређеног предзнања.
Веверице, који фон имаш? За већину телефона мош да нађеш квалитетна упутсва овде, али пре свега мораш да знаш шта је root, recovery, ROM, clockworkmod и тако то... Ево ти овде имаш појашњење тих неких основних појмова везаних за прчкање по андроиду...
ДИСКЛЕЈМЕР! Рутовањем губиш гаранцију на телефон, да знаш...
To sa kompom znam, ali su indijanci iz Sonija napravili program za koji treba 1-2 giga rama da bi funkcionisao, a ja to naravno na mom kompu ne posedujem. lolo
Raspitaću se u servisu i kod par ortaka, pa ću da vidim.
E, Faco, je l' nam ti jebavaš naziv teme za okupljanje? :D
Не.
Hvala Slepi! Boli me kurac za garanciju, telefon sam kupio kod mene, ako me razumeš, svaka popravka besplatna. :)
Ma X10, nije on ni toliko mlad pa da ima garanciju. Sad ću da pogledam tamo kako je i šta je. :)
Jopet ja.
Imal kogođ od modova da je raspoložan da nam otključa onu temu "Partizan-Zvezda košarkaški derbi"?
Sutra je derbi, valjalo bi da se prepucavamo malo.
ne može, opet ćete se potući
Pa zbog toga tema i postoji jebiga. :)
Да л’ се још некоме десило - пустим дефиницију и после да видим, оно две исте отишле?? Могуће да није баг, него сам нешто зезнуо, али просто не знам како сам успео. :( Да бар имам луфта једно 5-6, него оде сва цркавица...
Нема на шта. :)
Ти беше имаш продавницу и сервис беше, јел?
Aha, oba posedujem, al ne radim, a ćale je malo slabiji što se tiče androida, čovek u godinama. :)
@Count Zero Verovatno dvaput brzo klikneš na dodaj definiciju
, pa zbog toga, a ako si preko telefona, redovno se dešava.
Јел имаш нексуса 4 и која му је цена ако имаш? :)
Могу ли дићи на фејс .mp3 албум? Има ли та опција негдје?
Aj videću posle, pa ti javljam. Ako me nema, znači da sam zaboravio, pusti mi pvt da me podsetiš. :)
Фала лепо :)
Već danima mi na dnu klozet šolje stoji braonkast grumen nečega. Povlačim vodu, džaram četkom za fekalije u nadi da će gomboc nestati ili se bar rasparčati, Bezuspešno. Gumene rukavice nemam, a on ušuškan i zaštićen u postelji od snova i dalje pilji, smeškajući mi se u lice i hraneći se mojom nemoći. Pošto je zlato teže od vode, počinjem da sumnjam da je grumen od tog plemenitog metala, međutim, iskreno zazirem od bunarenja u ambisu. Kako da ispitam ovaj slučaj na civilizovan nachin? Ah, ta ja sam samo čovek.