Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Rukom.
Sećam se kada je Gvozdenović otvorio taj nalog Šaban. Imalo je lepih postova...
E, kad je Gvozdenović piso.
Pa kad već znaš ko sam odbanuj mi nepravedno banovani nalog, pa neću srati sa njegovog.
Ili da banuje i Šabana pa neće niko srati ni odatle?
Kako dobar predlog kolega! :-)
А чији је шабан дупли ?
кад симпсонови од прилике постају лошији и јел се исплати гледати тамо после типа 15, 20 сезоне?
шта знам, ја волим и новије, јер су квалитетно одрађене графички
гледај све, брате, па кад те смори, прекинеш и ето
то је најреалније. плус што новије јелте ду с временом па убаце актуелности. а гледам сад 5 сезону као па ћу да видим одатле. не могу једино оне где се распадају то је ваљда 1, 2.
ја гледам редовно већ годинама, како која изађе, и скроз су океј
мислим, наравно да су прије били бољи, исцрпе се форе временом, ал су и даље јако добри
да, углавном кажу људи да су лошији ал нису распад док за фемили гаја углавном кажу да је баш постао лош.
El je koristio neko od vas PayPal? Ne mogu da se registrujem kao Srbin, a treba mi nalog da kupim jaknu sa ioffer-a. Daklem, el ima neke veze ako napisem da sam iz Bosne? El narucivao neko od vas nesto sa tog sajta, posto je dosta jeftino, pa mi je sumnjivo malo, da mi ne posalju neko drvo umesto jakne?
не може из србије пеј пел.
Ja imam PayPal, ali mi je povezan sa mojim računom u Luxembourg-u. Ne može da se napravi nalog a da se poveže sa računom u Srbiji.
Znam, ali da li bi bilo neke razlike kada bih se samo registrovao kao da sam iz bosne, a narucio ovo da mi stigne u Srbiju? Posto tamo pise diliveri tu Srbija 1-3 dana, a trazi PayPal akaunt da bih mogao da narucim pomocu Vise...
nađu tamo da ti je Visa iz Srbije i kur isporuka...
Ako imas nekog iz BiH pa da se dostavi njemu, a on ti postom proslijedi u Srbiju, jest da ces imati vise troskova, ali... dok paypal ne stigne u Srbiju, ne vidim kako mozes drugacije, ako dodje drvo, vrate ti pare :D
Moraš nalog da povežeš sa računom u banci. A to se proveri lako odakle je, automatski. Zatim, na taj račun ti stiže novac sa PayPala, a i sa tog računa plaćaš PayPalu za kupovine.
Dakle, ako napišeš neki drugi broj, a ne broj tvog računa nema plaćanja drugima, a nema ni plaćanja tebi...
Sve zavisi od prodavca. Ja sam naručivao nešto sa ibeja preko trećeg lica (čitaj: gruno nekom proviziju da mi naruči jer nemam pej pel) i stiglo je na moju adresu. To je moguće ako prodavcu dostavljaš adresu na koju se vrši isporuka, ako dostavlja na adresu registrovanu na pej pelu - ode mas u propas. Dakle možeš da najdeš nekog bosanskog međeda sa pejpelom, pa preko njega, ali samo ako prodavac radi i sa ne-pejpel adresama