Разноразно питање

1. Моје истраживање говори да то није могуће... Твоја теорија отпада!

2. onda je izvorna, ne zna se autor :)

3. Jedno jako glupavo pitanje, ali jebiga, ja sam dete Fejsbuka i SMS-ova.
    Jel moze nekako da se namesti da mi stize neka notifikacija da sam dobio mejl?

4. Dodaj ekstenziju 'Google mail checker'.

5. Ako si je sam zadao preko veb-interfejsa, uloguj se na ruter (u browseru kucaj 192.168.0.1 ili sl, zavisi od rutera) i proveri/zadaj novu. Na ruteru imaš nalepnicu sa default vrednostima, možeš da restuješ ruter (prstom/hemijskom, zavisi od modela) i iskoristiš te vrednosti da se loguješ i podesiš šta treba, ako ovo prethodno ne upali.

Možeš malo bolje da objasniš? Ja kucao ovo što si mi poslao i ništa.
    Imam ja neku nalepnicu ali ništa ne kontam

6. Planet, ako je to marka lolo. A inače imam eunet(adsl)

7. onda probaj sa 192.168.1.1 da se ulogujes

8. Је ли постоји неки оправдан разлог зашто је скинута Несова дефка са насловне?

9. Vrv je sklonio Kaizen zbog toga što je vulgarna i tako te fore...

10. Цура ми има проблем на нокији C3 с аутоматским интернетом. Дакле, мало мало па јој се појави оно "Е" за edge. Нашао сам неки подужи текст с објашњењем како то да се искључи и све одрадио, ал није помогло. Зна ли неко какав провјерен лијек за овај проблемчић?
    ЕДИТ: заборавио сам напоменути да није проблем у томе једе живац то "Е", већ је фрка у томе као што и претпостављате, да скида рачун.

11. Čini mi se da je moj ortak namestio da mu se na net konektuje preko WiFi-a po difoltu...

12. pa nek iskljuci GPRS i O PA LA!

13. faco u mtelu tamo ih samo zamoliš da ti to isključe, ima onih u crvenim majicama, samo ih zamoliš.

14. najlakse ti je da izbrises podesavana za gprs i nece moci da se konektuje vec ce ici preko vajrlesa.
    Settings-Configuration-Default config. settings pa se tu izbrise podesavanje dobjeno od mreze.
    evo ti i tema gde se to pominje pa vidi dal moze jos nekako
    http://2a.77.5646.static.theplanet.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=21300&sid=1e124a952c72ef9f44316a88d6c3d55c&start=20
    evo jos jedan link
    http://www.forum.hr/showthread.php?p=31971862

15. Драге колеге, може ли ми неко написати састав из Руског. Не треба дук 15-20 реченица, треба да је исправан. Видра тек може вечерас а не знам оћу ли бити ту :) ??????????????

16. pa vidra ti samo može pomoći, ili fatal, ili faca.
    ali boli ih tuki za tobom :D

17. Cokuliću jebote, ti ovde na Vuki moraš da podeliš diplomu sa barem deset nas :)

A vidim da si matematiku zabatalio dok ja ne uradim završni :))

18. Ma ne pišem sebi, ja sam retard za ruski i imam 2. Ali svim silama sestri pokušavam da pomognem lololo :D a vidra će mi napisati nekad kasno a moram leći ranije jer sutra PIčim za Srbistan pa belaj :)

A vidim da si matematiku zabatalio dok ja ne uradim završni :))

Pao treći kec :D

19. jel moze neko da mi posalje link gifa ovog pevaca LEPI gde stoji pored reke

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.