Разноразно питање

1. е до курца онда, мораћу да приштедим и узмем праву. хвала неше

2. то је ок. ал опет не могу провалим изворну форму њеног куцања на енглеском јер видела си другачија је од овога.

3. СМАРКО ШТО ЛАЈКУЈЕШ ЕЈЛИЈЕНУ КОМЕНТАРЕ КОЈИ МОЈ?

4. garant joj smarko rek'o šta da napiše
    samo je izbacio ađuđu, da ne bude sumnjivo ;p

5. Зашто је грб КК Барселона идентичан оном који на својим прсима носе фудбалери? Чак и пише ФЦБ.

6. Зато што они немају СД Чмарселона, него је све под ФК. Па се и КК зове, Кошаркашка секција фудбалског клуба Барселона, рукомет, ватерполо и остали спортови исто. Исто је и са Реалом.

7. Какви слепци. Кошаркашка секција фудбалског клуба, е!

8. Al zato ti slepci od fudbalskog dobiju 30 milki za budžet i pevaju.

9. Стварно глупо, који курац не направе спорцко друштво?

10. Pa koji će im kurac kad je samo fudbal profitabilan sport i fudbalski klub daje pare po potrebi ostalim sekcijama. Jedan upravni odbor i to je to. A kod nas šesnes klubova u SD i šesnes uprava a svi primaju plate pa ti vidi.

11. E sad mi je na pamet pala jedna ludačka ideja. Šta mislite kako bi se proveo na ispitu student koji bi donio malu teglicu masti i dao je profesoru sa riječima: "Profesore, izvolite ovu mast, mene samo ispitujte, a ovo vam je da ne vadite meni mast, nego samo iz teglice"

Baš me interesuje da li bi se našao i jedan prof sa smislom za humor koji bi prihvatio tu šalu.

12. То би било као кад би донео рекорд на испит и рекао: "Професору, изволите овај рекорд, мене пустите да прођем, а њега оборите."

13. Хоћу да кажем да не би било смешно.

14. Кад морам све да објашњавам.

15. Зна ли неко која је оно песма на оној реклами де онај деда вози онај чопер? Аааа? А?? А?

16. Sta znaci:
    I POSLE TITA, TITO! ?

17. @Enemy - Boye: Ludilo mašina

Ako mislis na VIP reklamu.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.