Nije to jedina odlicna pesma upotrebljena za tupavu reklamu.
Mene za sve pare iritiraju Vampiri koji jedu kinder cokoladice, ali je pesma sjajna: Selah Sue - This World.
Može li Soni trojka da se čipuje da očitava piratske igrice i malo laičko pitanje, postoje li piratske igrice za Soni trojku? E da, i koja vrsta televizora najbolje paše uz Soni trojku, plazma, LCD...?
Одлична је и та.
Да, то ми никако није јасно, како људи који су толико некреативни копају тако добре песме. Био је и "Kiss to build a dream on" скоро и свашта нешто.
Пројектор. :Д
Ima li neko na ovom sajtu da gotivi Atomce?
Jašta da ima.
Kako sam stekao utisak da svi hejtuju Atomce, a meni mnogo gotivne starkenje kako sviraju. :)
Ma nisu oni za svakog. Čiče su samo za hardkor :D
Јел могу модератори да почну да банују за ове постере с млеком, већ су константно почели да се врте идентични текстови и слике само у другим комбинацијама, сморило међеда.
I dvojica su se opet smuvali. :0
Што неко не би готивио Атомце?
Zna li neko u Delfiju da radi i ako zna i ima volje neka se javi da mi pomogne da uradim zadatke neke.
Je l' igrao neko uz dubstep?Ne mogu sebe da zamislim u toj situaciji,nikad se nisam zatekao na zurci sa dubstepom.
Zašto je pravilno da se kaže ustav OD 1835, 1838, 1869 itd, a ne IZ 1835 itd? Mislim mnogo logičnije zvuči od ovog od.
Kod mene se koristi IZ, a vi u Nišu ste Bugari, jbg. :D
To mi je prvo palo na pamet, ali rek'o da pitam vas Turke i Austougare. :)
Da ti nije nas Turaka, još bi ti bio pod Turcima i Bugarima, OPAAA! Naučićeš gde je donet prvi ustav, a odakle je krenuo ustanak već sad znaš. :D
zato što se kurac izvadi IZ gaća i to je radnja koja kratko traje, a ustav je OD 1835 trajao barem koju godinu :)
I kod mene na faksu smo koristili IZ, ne znam o čemu pričaš. A uz dabstep ovako plešeš
http://www.blabla.co.za/wp-content/uploads/2011/11/howto-dubstep_thumb.jpg
Хвала Рејвен! То је то.
Где се бре затуре овако добре ствари...?