Može li Soni trojka da se čipuje da očitava piratske igrice i malo laičko pitanje, postoje li piratske igrice za Soni trojku? E da, i koja vrsta televizora najbolje paše uz Soni trojku, plazma, LCD...?
Одлична је и та.
Да, то ми никако није јасно, како људи који су толико некреативни копају тако добре песме. Био је и "Kiss to build a dream on" скоро и свашта нешто.
Јел могу модератори да почну да банују за ове постере с млеком, већ су константно почели да се врте идентични текстови и слике само у другим комбинацијама, сморило међеда.
Хвала Рејвен! То је то.
Где се бре затуре овако добре ствари...?
Nije to jedina odlicna pesma upotrebljena za tupavu reklamu.
Mene za sve pare iritiraju Vampiri koji jedu kinder cokoladice, ali je pesma sjajna: Selah Sue - This World.
Može li Soni trojka da se čipuje da očitava piratske igrice i malo laičko pitanje, postoje li piratske igrice za Soni trojku? E da, i koja vrsta televizora najbolje paše uz Soni trojku, plazma, LCD...?
Одлична је и та.
Да, то ми никако није јасно, како људи који су толико некреативни копају тако добре песме. Био је и "Kiss to build a dream on" скоро и свашта нешто.
Пројектор. :Д
Ima li neko na ovom sajtu da gotivi Atomce?
Jašta da ima.
Kako sam stekao utisak da svi hejtuju Atomce, a meni mnogo gotivne starkenje kako sviraju. :)
Ma nisu oni za svakog. Čiče su samo za hardkor :D
Јел могу модератори да почну да банују за ове постере с млеком, већ су константно почели да се врте идентични текстови и слике само у другим комбинацијама, сморило међеда.
I dvojica su se opet smuvali. :0
Што неко не би готивио Атомце?
Zna li neko u Delfiju da radi i ako zna i ima volje neka se javi da mi pomogne da uradim zadatke neke.
Je l' igrao neko uz dubstep?Ne mogu sebe da zamislim u toj situaciji,nikad se nisam zatekao na zurci sa dubstepom.
Zašto je pravilno da se kaže ustav OD 1835, 1838, 1869 itd, a ne IZ 1835 itd? Mislim mnogo logičnije zvuči od ovog od.
Kod mene se koristi IZ, a vi u Nišu ste Bugari, jbg. :D
To mi je prvo palo na pamet, ali rek'o da pitam vas Turke i Austougare. :)
Da ti nije nas Turaka, još bi ti bio pod Turcima i Bugarima, OPAAA! Naučićeš gde je donet prvi ustav, a odakle je krenuo ustanak već sad znaš. :D
zato što se kurac izvadi IZ gaća i to je radnja koja kratko traje, a ustav je OD 1835 trajao barem koju godinu :)
I kod mene na faksu smo koristili IZ, ne znam o čemu pričaš. A uz dabstep ovako plešeš
http://www.blabla.co.za/wp-content/uploads/2011/11/howto-dubstep_thumb.jpg