Разноразно питање

1. Veverice mogao si to u pvt da mi kazes a ne ovako javno

2. Fmn, smišljena provokacija čoveka kog poznajem, samo zato što sam rešio da pobrišem što više poruka. A do danas mi ni jedan jedini pvt nije poslao. :D
    Izvini Kolfilde, neću nikad više. :3

3. Може ли неки мод да ми помогне да се решим напасти која ме спемује преко пвт-а? Ај да је отворио један пвт, па да шаље поруке, ал он за сваку нову поруку отвара нови пвт у ком пише "Хехе".

Hehe.

4. Je l' cuo neko od vas ovo uzivo nekad?Nebitno koji hor i orkestar je u pitanju,samo da je uzivo?Najezim se svaki put.Profesorka koja mi je predavala u srednjoj je cula ovo na nekoj planini,na otvorenom,ne znam gde bese,kaze da je nesto najbolje sto je u zivotu cula.

http://www.youtube.com/watch?v=FsTVF0Fu5_c

5. брате, то су половецке игре, гдје год да их слушаш, савршено звуче

6. Може ли неки мод да ми помогне да се решим напасти која ме спемује преко пвт-а? Ај да је отворио један пвт, па да шаље поруке, ал он за сваку нову поруку отвара нови пвт у ком пише "Хехе".

HAHAHAHHAHAHA OPLAKO SAM HAHAHAHHA

7. 9аре, подсјетио си ме на онај виц "шта је смисао живота", само што је твој одговор "мост" х)

8. Ејш, није само мост ИМА И РОМАН! ОПАААААААААААА

9. most i jeste smisao života, evo taj konkretni sa slike me jebavao celu srednju školu i zbog njega sam odabrao matematičku gimnaziju umesto jezičke ka kojoj imam više afiniteta... i sad me ponekad proganja ta ćuprija, odredila mi je sudbinu do penzije...

10. само због тог моста?
    о боже :Д
    шта знам, мени се свидјела књига

11. Гледам данас нека ђеца, из Ужица мала можда 2 основне :) и попео се клињо на капију и пита "учитељу могу ли да скочим ?"

12. imam podsvesni otpor prema svim autorima koji pišu na srpskom jeziku, a nisu Pekić ili Petrović :)

13. Јеб'о те, 'есте видели какав го' је дао неки голман у рукомету?

14. сад ми нешто пало на памет..
    зашто је дуче на сликама увек онај ливи?

15. Зна ли ико име овом господину са десне стране, гастарбајтер је, борац за очување сеоских обичаја или тако нешто...

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/184286_487267417996762_1522081951_n.jpg

16. Те слике је мусаш качио из зајебанције на фотографијама :Д (не знам ко је)

17. zna ja al nece da kazem, ne zelim da otkrivam mussovu privatnost...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.