Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Kolko košta pesma ta, kolko košta da li znate?
kolko košta da je platim da je više ne pevate
Milinko Ametović-Beganović се зове, мене блокирао на фејсу јер сам га зајебавао па ти не могу окачит профил.
partibrejkeru.
gari je faca.
ganci gastos,srbija!
Milinko Ametović-Beganović се зове, мене блокирао на фејсу јер сам га зајебавао па ти не могу окачит профил.
ТО ЈЕБАЧУ МАЂИЈО, У КУРАЦ ТЕ ЉУБИМ
Милинко ахахаха
da zna da igra dbalfu mogli bi ga ubaciti u portugalsku reprezentaciju.milinkinjo
Treba mi f iz delije fonta. Ima li ko ?
Ђе Фаца, што је Фаца нестао са списка онулатора?
ženi se
sa srećom! dobro mu učinjelo!
Riho, kasniš sa reakcijom :) Razmodovan je...
АЈ НЕКА ЈЕ ЖИВ И ЗДРАВ ОНДУЛАТОР ФАЦАФАЦАА!
п.с Је ли то значи да ће бити потребнан неки нови ондулатор? Мислим у задње вријеме све вас је мање а посла је све више!
Симе Србин за ондулатора!
E jbg dobar je bio Faca. Al ste se proredili sad možemo da se kurčimo lolololo
Treba mi za neki konkurs biografija, i piše da treba da je nažvrljam na najviše dve do tri kartice. Šta su kartice, jbt?
Сим картице
kartice su male karte lololol
Зашто који курац у такмичарском шоуу "Ја имам таленат" постоје као таленти само певање, свирање и плес? Сунце му јебем, зар је могуће да у овој земљи не постоји неки таленат невезан за музику?
I ja se to pitam, pomalo su mi dosadni ti talenti, na kraju sve ispadne kao muzički šou
Треба ми мала правна испомоћ.
Статус другарице из Инђије, који ми нимало не делује као спрдња:
Izgleda da cu noc provesti u citanju zakona o privatnosti i privatnim objektima, nece mene neko da zastrasuje a da sedim i cutim, rat je zvanicno objavljen.
На који закон се овде у овој ситуацији може позвати да ствар реши легалним путем, без методе ''ти мени пиштољем, ја теби бомбом''?