Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Kolko košta pesma ta, kolko košta da li znate?
kolko košta da je platim da je više ne pevate
Milinko Ametović-Beganović се зове, мене блокирао на фејсу јер сам га зајебавао па ти не могу окачит профил.
partibrejkeru.
gari je faca.
ganci gastos,srbija!
Milinko Ametović-Beganović се зове, мене блокирао на фејсу јер сам га зајебавао па ти не могу окачит профил.
ТО ЈЕБАЧУ МАЂИЈО, У КУРАЦ ТЕ ЉУБИМ
Милинко ахахаха
da zna da igra dbalfu mogli bi ga ubaciti u portugalsku reprezentaciju.milinkinjo
Treba mi f iz delije fonta. Ima li ko ?
Ђе Фаца, што је Фаца нестао са списка онулатора?
ženi se
sa srećom! dobro mu učinjelo!
Riho, kasniš sa reakcijom :) Razmodovan je...
АЈ НЕКА ЈЕ ЖИВ И ЗДРАВ ОНДУЛАТОР ФАЦАФАЦАА!
п.с Је ли то значи да ће бити потребнан неки нови ондулатор? Мислим у задње вријеме све вас је мање а посла је све више!
Симе Србин за ондулатора!
E jbg dobar je bio Faca. Al ste se proredili sad možemo da se kurčimo lolololo
Treba mi za neki konkurs biografija, i piše da treba da je nažvrljam na najviše dve do tri kartice. Šta su kartice, jbt?
Сим картице
kartice su male karte lololol
Зашто који курац у такмичарском шоуу "Ја имам таленат" постоје као таленти само певање, свирање и плес? Сунце му јебем, зар је могуће да у овој земљи не постоји неки таленат невезан за музику?
I ja se to pitam, pomalo su mi dosadni ti talenti, na kraju sve ispadne kao muzički šou
Треба ми мала правна испомоћ.
Статус другарице из Инђије, који ми нимало не делује као спрдња:
Izgleda da cu noc provesti u citanju zakona o privatnosti i privatnim objektima, nece mene neko da zastrasuje a da sedim i cutim, rat je zvanicno objavljen.
На који закон се овде у овој ситуацији може позвати да ствар реши легалним путем, без методе ''ти мени пиштољем, ја теби бомбом''?