Разноразно питање

1. Niko se još nije ubio zato što je morao da uči. To posle kad ne budeš mogao da nađeš posao :))

2. Najbezbolnije ti je da umreš od prirodnih uzroka.

3. Ma nije bilo to vezano za učenje. Nego onako sam pitao.

Mada logično zvuči, onaj ko se ubio za vreme studija ispadne pička u očima drugih, nije ni do biroa dogurao, a kad si na birou onda je već sasvim razumljivo i društveno prihvatljivo. :)

4. Jeste, ti si onako pitao, ja ti onako odgovorim tri-četiri skoro bezbolne varijante i dve potpuno bezbolne i posle treba da te nosim na duši. Još i da mi ostaviš oproštajno pismo da si se kovnuo zbog neodabrane defke...

5. Sada ispada da kukam za defke, a to nisam radio, niti ću raditi.

6. Kukaš, Crveni, kukaš, nemoj sad da se izvlačiš! lololo

7. Може ли неки добар мод да ископира са гробља ову дефку:
    http://vukajlija.com/slatka/639861
    И да ми каже чији је ово дупли хехе

8. ma znam ja vas vukajlijaše, ostavio bi takvo oproštajno pismo samo da mene grize savest :)

9. zanima me koji je metod najbezbolniji...

pa verovatno najbrzi.mislim,ne znam, nisam se nikad samoubijao,ali mi ovo nekako logicno.

10. grešiš, ali to je tipična greška :)

11. Ma otac potpiruje, da bi imao posla.

12. e kurčina pope, znaš da ne radite samoubice.

13. Шта да радим кад добијем жељу за гроктањем? Како да се изборим с тим и не грокћем?

14. Грокћи и кад ти се грокће и кад ти се не грокће. У једном тренутку ће да ти докурчи.

15. To ono kace smeješ, pa odjednom zagrokćeš? To je kajnda simpa, šta ja znam. lololo

16. Не, не, није то то. Нисам дебил па да грокћем док се смејем.

Мало ми је незгодно кад је предавање, па узмем да грокћем, тад ме сви чудно гледају, па ми буде непријатно.

17. Смисли неки разлог за гроктање, типа: То је ода предавачу, или то је знак поштовања, оданде окле ја долазим гроктање је знак искреног пријатељства итд. Можда уведеш нову моду.

18. Sećam se da sam ja kao klinka uzela da nešto mrdam nosem iz dosade, to je toliko brzo prešlo u tik, jedva sam se odvikla.

Мало ми је незгодно кад је предавање, па узмем да грокћем, тад ме сви чудно гледају, па ми буде непријатно.

Oni to ne razumeju, društvo je krivo, nisi ti. Samo ti grokći, boli te uvo.

19. ЦИТРАТ оданде окле ја долазим гроктање је знак искреног пријатељства итд КОНЦЕНТРАТ
    Е, то ћу да кажем. Ја сам још номад рекао да је Енеми мудар човек.

20. grešiš, ali to je tipična greška

pa bre,bemmudete,valjda je bezbolnije pucati sebi u glavu nego,recimo,daviti se ili se besiti. Kraci ke vremenski period do smrti,samim tim je kraci vremenski period osecanja bola. Naravno ako izmumemo smrt predoziranjem. Onda samo zaspis i to je to.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.