Разноразно питање

1. Метак путује брже од рецептора бола, колико сам ја чуо. Што не значи да је тачно. Иц нот лајк ам а доктор ор самтинг!!!1

ЕДИТ Не рецептора нег импулса

2. Ipak je najbolji metod da se obeznaniš od alkohola i go izađeš zimi napolje i zaspeš. Samo kod nas slaba zima mamu mu jebem.

3. Је ли постоји могућност бановања почетника на дан-два уколико им је прва дефка нека излизана фора са фб или тако нешто?

4. Метак путује брже од рецептора бола, колико сам ја чуо. Што не значи да је тачно. Иц нот лајк ам а доктор ор самтинг!!!1ЕДИТ Не рецептора нег импулса

eto. Fala Enemy.

Samo kod nas slaba zima mamu mu jebem.

Sledece godine,lolololo

5. Sledece godine,lolololo

Do tad će me mine želja. lolo

6. Нисам школовао у овом домену па се надам да постоји неко ко мож да ми одговори овде:
    Ако постоји ''природна'' смрт, каква је то онда неприродна? Мсм, јел постоји нешто изван ове природе у којој живимо да може да изазове крај живота?

7. Па рецимо метак. Он уопште није природна појава... Мсм ако си на то мислио а не на паранормалне активности..

8. Semantika doktore - prirodna smrt je kad se mašina sama ugasi, neprirodna je kad ubaciš francuski ključ u transmisiju.

9. Па, сви смо ми из исте природе- и тај француски кључ је изливен из исте земље из које и машина.
    Не знам, што се више удубљујем, све ми више прегорева мозак.

10. jebi ga, svako umire od necega. prirodna smrt je aj da kazemo ako se umre od bolesti u starosti, pa se i ne radi autopsija, pa kazes umreo od smrti - iako je od necega umro (grip, rak, gorusica, jebemligasta...)

nasilna smrt je ovo sto bruce kaze, kad ubacis francuski kljuc.

neprirodne smrti nema valjda :)

11. Мада, што ти рече, семантика- у нашем поимању, ''природна'' смрт је смрт која није директно узрокована поступком неког другог живог бића или природне појаве.

12. U pravu je Jankela, nema 'neprirodne' smrti.

13. neprirodne smrti nema valjda

Па, једино да долети нешто из другог универзума или галаксије па да покоси неко биће из наше галаксије :Д

Smanji opijate decxko.

Бих ја, ал нисам дрогиран но сам докон :/

14. Možda ako te rokne meteor, eto on nije sa zemlje. :)

15. Ali, ako si po prirodi meteoropata, onda nije ni to.

16. Za meteoropate je neprirodna ako ga rokne asteroid ili kometa.

17. Mnogo klabingujete decxko!

18. zasto je voda u kupatilu hladnija od one u kuhunji?

19. Зато што је у кухињи рерна у којој крчкају сарме.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.