Разноразно питање

1. Sarma se krčka na ringli.

2. Сарма други дан, рерна :Р

3. hahahahhahaha...sarma u rerni olololo
    to isto kao ona amerikanka što je rekla da su jaja iz supermarketa na pitanje kako nastaju :D

4. Nemo' da si okrutan zmaje, objasni čo'eku nisu svi domaćini ka' ti.

5. Колач у тигању? Немогуће!

6. Idi bre u peršun enemy, kad ne padoh sa stolice.

7. Има ли неко квалитетан стриминг за Барса-Реал?

8. sportlemon.tv pa traži

9. Очекивао сам такав одговор. Само ме мрзило да тастатуру пребацујем на латиницу. Фала Цокули.

10. Где ми нестаде пост? О.о

фала Брус, нашао сам

11. Mrs.Raven
    Nemo' da si okrutan zmaje, objasni čo'eku nisu svi domaćini ka' ti.

ma zezam se samo, nije bila prozivka :)

12. E, ljudi, imam jedan problem. Listam ja dela i nedela na Vuki i cesto se desi da naidjem na vec ocenjena. E, sad. Nije problem sto naidjem na dela koja sam vec ocenio (ako listam odabrane), ali problem je sto naidjem na dela koja nisam ni video, a ona ocenjena. Evo, danas sam listao najnovije definicije i naidjem tako na pokoju definiciju koja je vec ocenjena. Vidim, napisana pre 5 sati, a znam da sam pre pet sati sanjao neke cigane, da ne kazem Rome. SKK se desava?

13. Неко са твоје ип адресе је већ оценио.

14. ti ako se secas bas svega sto si ikada ocenio ili imas ubitancu memoriju il si u dubokom kanalu

15. Nema sanse. Jedino ja idem na Vuku u ovoj kuci. A znam da se nigde drugde nisam logovao niti sam ikome davao sifru...

16. A ja imam problem, da kad ocenim, i posle nekog vremena opet nađem tu defku, mogu opet da je ocenim

17. Ne bre u tvojoj kuci Qwebeck, zavisi koju vrstu neta imas, ali tvoja spoljasnja Ip adresa uglavnom nije samo tvoja, ili pak, ako si sam na njoj onda nije uvek ista.

18. Mislio sam da jedini koristim tu IP adresu... Ali desava mi se i ovo sto i Jamajcaninu...

Dakle, SKK SE ZBIVA OVDE?! OVO JE ZAVERA!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.