Разноразно питање

1. Ja mislim da ako se koristi neka strana reč, to bi bila "lutijer", (prevod od "luthier").

2. A da mi neko preporuči neki sajt sa koga bih mogao da skidam muziku?

3. ne, edi ne! kaizi to ne dozvoljava! to kakano.

4. Christine
    ne, edi ne! kaizi to ne dozvoljava! to kakano.

Мор'о сам добришем.

5. Јесте ви то неки линк обрисали? Треба ми линк!!

6. Ставио ти је линк за торент. Нема тога овде.

А и ти нубе, не знаш где музику да скидаш, треба те бановати за то.

7. Au, nesam znao.
    Izvinjavam se. :)

Slavko, eno ti pvt. :)

8. А и ти нубе, не знаш где музику да скидаш, треба те бановати за то.

Ne seri već pusti link na PVT :)

9. Разочарао си ме као музичар. Ее, с ким ја свирам у бенду задњих пет година...

10. Frajeru, oteše mi violinu :) Moraćeš me sačekati dok se preorijentišem na neki drugi instrument.

11. kako da nadjem drivere za kamericu logitech? ne znam gde je kutija i disk, imam samo kamericu. i pisu neki brojevi na onoj etiketi :) pa ako se neko razume neka pusti link za download

12. Dva pitanja. Prvo, kako je moguce da mi neki komentari nestaju? Nisu bili uvredljivog karaktera.
    Drugo, kako uradite ono kad citirate, da vam se taj tekst pojavi u tamno-zelenom (mislim, tamno-zelenom kod mene, posto mi je pozadina zelena) pravougaoniku?

13. fala jericho, ziv bio. ako napravim neki klip ti ces prvi da ga vidis ;)

14. kucas citat velikim slovima pre pocetka teksta koji kopiras i na kraju kucas tatic ovako otprilike

citat Dva pitanja. Prvo, kako je moguce da mi neki komentari nestaju? Nisu bili uvredljivog karaktera. tatic

samo velika slova.

ako je osoba kojoj ostavis komentar ktitor ona moze da ga izbrise. ako je spem na forumu mogu da brisu moderatori.

15. Шта представља полу зграда, полу пирамида преко пута плата правде, оо, има ли одговора?

16. Treba mi pomoć.
    Može neko da nađe torrent za Ministry diskografiju? :)
    Ja ne mogu jer mi samo izbacuje jebeni Ministry of Sound.

I dajte na pvt, ovde ne sme piraterija kao...

17. Hvala, Jezivi. :)=

18. e jeziviiiii! takođe! ili ti Eddie! Ajde leba vam!!!

19. Замолила сам пре пар дана да ми се обришу сви постери, тачније три. Један од њих није обрисан - http://vukajlija.com/zabava/posteri/34782. Је л' то зато што је био у "одабраним" постерима?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.