Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
To je to, dakle. Niko nema bolji odgovor? Znači, mi smo pripadnici naroda, koji će, sutra, kada umre Dinkić, govoriti kako je on bio najveći vizionar.
E pa jebem ti narod onda.
Pametno. I treba.
http://vukajlija.com/nije-sloba-kriv-mi-smo-govna/217603
Bio je psiholog, čovjek koji je koristio svoje znanje iz psihologije da narodu promjeni malo svijest, da ih preobrati iz pesimista u optimiste, da eto ljudi počnu da rade na sebi pojedinačno pa će tako svi kao grupa da napreduju, ti neki fazoni, školovan čovjek za to, za ulivanje nade i ta sranja.
Bio je kao glavni psihoterapeut, tako nekako, znaš kad odeš kod psihologa pa ti on napriča šta možeš bolje šta treba da radiš, šta ne treba, i ti poslije kad izađeš iz njegove ordinacije imaš nekako volje da radiš tako nešto, da se eto zapitaš šta moš bolje da radiš... E tako je to meni izgledalo, sva ta njegova propovjedanja, nastupi. I mislim da je jedino to uspio da uradi, da eto malo psihički popravi određen broj ljudi pa ga sad oni štuju više od oca i majke.
http://vukajlija.com/psiholog/145800
il je bio filozof... ili je boris tadić bio filozof... au kurac više, uglavnom nešto je od toga bio, jebavanje ljudi u mozak da im bude bolje, et...
Култ компира да се одабере!
Ма јебо Ђинђића, да је био поштен не би попио метак на сред улице. Кад су поштеног човека убили снајпером...
Odma!
Zapata ljudi su budale pa se tripuju. Moš misliti Đinđić je nešto uradio za Srbiju. Jeste, ostavio je iza sebe takve lopurde i mediokritete koje je inače imao u sopstvenom okruženju. Serem se u u takvog vizionara kad nije sam video kakvi su ološi oko njega, mada mi ni on nije mnogo bolji jer gde u Srbiji ima dobar političar? Nigde naravno.
Možda je on i imao neke ideje, ali nije uradio apsolutno ništa, doduše i zbog toga što je ubijen. Da je poživeo možda bi se nešto i dogodilo, mada sumnjam.
Sve u svemu uspeo je samo da silnim tiradama, dubokoumnom retorikom i gomilom metafara zaglupi ljude da se istripuju kako je lik sposoban u rangu super heroja. Al' kad bi se zajebavali.
Jedini dobar političar je iz Srbije dobrovoljno otišao u Hag!
Hahahaha idi veverice u kurac taj je tek diabola svoje vrste.
Taj je genije, samo sto je zatucani nacionalista.
Na Seska mislim.
A stvarno, niko od nas se nije rodio u normalnoj zemlji (čast starijim izuecima), pa kako normalno da mislimo. Đinđić je neka ubijena budala, a carina je u Hagu.
Nema ovde niko stariji od 150 godina :)
Vidim ovih dana da se stalno najavljuju emisije o zivotu Z. Djindjica pa mi pade na pamet da li bi imao neko muda u Srbiji da napravi sada emisiju koja ga ne glorifikuje vec kritikuje itd? Verujem da bi toga koji bi napravio takvu emisiju mediji rastrgli.
Ja ovo pitah pre par strana al iskulirase ljudi
bi kurac rastrgli, sad imamo demokrate na vlasti, nije ti ovo Srbija od pre dve godine :)
Bože Miloše, pa kako smeš da se usudiš da kritikuješ sveca. Rastrgli bi tog nesretnika ekipa iz NVO-a i nekih stranaka.
Pa to i ja mislim. Plus sto bi blic pisao namnaes dana o tome. Jedino VOJVODA da se vrati, verujem da bi on bez pardona napusio mrtvog djindjića.
AHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA! A, JEBOTE! HAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA!