Bruce obicno napise jednu recenicu ali u toj jednoj objasni vise nego neko u tries. Mislim da je u onoj temi zasto su srbi picke u par postova vise objasnio nego svi ostali zajedno na temi.
Bože Miloše, pa kako smeš da se usudiš da kritikuješ sveca. Rastrgli bi tog nesretnika ekipa iz NVO-a i nekih stranaka.
Ja imam drugačiji utisak, da bi sada to moglo. Ali ne znam smisao te kritike, koje bi se oči narodu time otvorile? I šetnja je grozna, i sećanje, ne postoji kontinuitet sa tom vladom, on je bio neka greška. Emisija kojom se kritikuje greška, kako je moglo da dođe do toga da taj izdajica dođe na vlast. I onda opet priča o ratovima, Miloševiću, ali ovog puta se može uštedeti materijal tako što bi se samo pokazali stari snimci RTS-a, šta je pričao Šešelj, malo inflacija, malo... Vrtimo se u krug, ne bi to bila nova emisija, zar ne.
Nema ovde niko stariji od 150 godina :)
Da, baš smo "iznegovani" kroz generacije lepo. :) Mislim da je i ovo bila još jedna genijalnost... Kada će zbirka rečenica kojima objašnjavaš sve, Bruce? :)
Ne znam kakve veze ima ovo sa ovim, ali ja slušam ovo dok čitam ovo vaše... Koji trip. Tačno se oseti sva tuga i depresija demokratije i otrovanog mleka. Hahahahaha.
http://youtu.be/I94X_rmIBEU
Jedini dobar političar je iz Srbije dobrovoljno otišao u Hag!
Hahahaha idi veverice u kurac taj je tek diabola svoje vrste.
Šešelj kad bi bio na vlasti il' bi nas napravio da budemo k'o Nemačka ili nas ne bi ni bilo. A svakako je bolje bilo koje od ta dva nego ovo sad.
A da je lud, jeste. :D
Šešelj je u svoje vreme bio anomalija u političkoj galaksiji Srbije, sad bi bio tek jedna od 150 crnih rupa. Ne bi se ničim isticao osim brojem godina zatvora koje je već odradio avansno.
Ја мислио да се ви зајебавате док свршавате на Шекија...
А за Ђикија, па човек нити је стигао да уради ишта, нити да усере ишта, тако да не знам шта расправљате. Запато ако ти требају резултати његовог рада, питај неке аналитичаре. Ја сам читао нешто о томе, да надоградим оно чега се сећам, ал колико је то реално нико не може да каже тачно с обзиром да је свако на неки начин политички острашћен.
Ево нешто што је мени било занимљиво. Мсм оно што нас све занима.
Pod Miloševićevom vladavinom, prosečna mesečna plata je iznosila 107 nemackih maraka (53 evra), a prosečna penzija 75 maraka (37 evra). Tokom Đinđićevog mandata prosečna plata je porasla na 130 evra, dok su prosečne penzije iznosile 100 evra i za razliku od prethodnog perioda, isplaćivane su redovno.
Mogu ti odgovoriti za moj slučaj - kad nema linka onda nije u pitanju plagijat nego definicija u debelom minusu ili iz nekog razloga loše odrađena. Što dođe na isto, jer onda opet ima mnogo minusa.
Linkove ostavljam samo na plagijate i to samo ako su neki opskurni plagijati u pitanju, na očigledan plagijat tipa "Moja baba" nema linka, ali ima bana.
nije bila u minusu već u debelom plusu (mislim relatvno debelom). ali, nije važno, preživjeću bez jedne definicije samo mi nije jasan razlog brisanja. sve kul.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Bruce obicno napise jednu recenicu ali u toj jednoj objasni vise nego neko u tries. Mislim da je u onoj temi zasto su srbi picke u par postova vise objasnio nego svi ostali zajedno na temi.
Ima on jednu rečenicu u kojoj je obajsnio sve što treba, zna on koja je. Legenda kaže ubrzo nakon toga je prestao da piše. :)
Ja imam drugačiji utisak, da bi sada to moglo. Ali ne znam smisao te kritike, koje bi se oči narodu time otvorile? I šetnja je grozna, i sećanje, ne postoji kontinuitet sa tom vladom, on je bio neka greška. Emisija kojom se kritikuje greška, kako je moglo da dođe do toga da taj izdajica dođe na vlast. I onda opet priča o ratovima, Miloševiću, ali ovog puta se može uštedeti materijal tako što bi se samo pokazali stari snimci RTS-a, šta je pričao Šešelj, malo inflacija, malo... Vrtimo se u krug, ne bi to bila nova emisija, zar ne.
Da, baš smo "iznegovani" kroz generacije lepo. :) Mislim da je i ovo bila još jedna genijalnost... Kada će zbirka rečenica kojima objašnjavaš sve, Bruce? :)
Nema od toga ništa, ja samo kenjam ko i svi matorci, a vi mudrost pronalazite tamo gde je uvek i bila - u vama samima.
Ne znam kakve veze ima ovo sa ovim, ali ja slušam ovo dok čitam ovo vaše... Koji trip. Tačno se oseti sva tuga i depresija demokratije i otrovanog mleka. Hahahahaha.
http://youtu.be/I94X_rmIBEU
Hahahaha idi veverice u kurac taj je tek diabola svoje vrste.
Šešelj kad bi bio na vlasti il' bi nas napravio da budemo k'o Nemačka ili nas ne bi ni bilo. A svakako je bolje bilo koje od ta dva nego ovo sad.
A da je lud, jeste. :D
Šešelj je u svoje vreme bio anomalija u političkoj galaksiji Srbije, sad bi bio tek jedna od 150 crnih rupa. Ne bi se ničim isticao osim brojem godina zatvora koje je već odradio avansno.
Vala nama su svi političari za ne poželeti najgorem neprijatelju, nije mi jasno kako opstaju ovaku dugo.
U stvari jeste, glup smo narod.
Ја мислио да се ви зајебавате док свршавате на Шекија...
А за Ђикија, па човек нити је стигао да уради ишта, нити да усере ишта, тако да не знам шта расправљате. Запато ако ти требају резултати његовог рада, питај неке аналитичаре. Ја сам читао нешто о томе, да надоградим оно чега се сећам, ал колико је то реално нико не може да каже тачно с обзиром да је свако на неки начин политички острашћен.
Ево нешто што је мени било занимљиво. Мсм оно што нас све занима.
Дакле
2000 - 53 е
2003 - 130 е
2013 - 420 e
za moderatore: što i meni ne ostavite link kada mi obrišete definiciju, da znam šta sam plagirao?
Mogu ti odgovoriti za moj slučaj - kad nema linka onda nije u pitanju plagijat nego definicija u debelom minusu ili iz nekog razloga loše odrađena. Što dođe na isto, jer onda opet ima mnogo minusa.
Linkove ostavljam samo na plagijate i to samo ako su neki opskurni plagijati u pitanju, na očigledan plagijat tipa "Moja baba" nema linka, ali ima bana.
nije bila u minusu već u debelom plusu (mislim relatvno debelom). ali, nije važno, preživjeću bez jedne definicije samo mi nije jasan razlog brisanja. sve kul.
Можда си их нешто увредио? х)
ja? uvrijedio? :)
prije će bit da je nekvalitetna, bla, bla, bla...
nisam ja, dakle evo linka http://vukajlija.com/alter-ego/82113
a zato je ja nisam našao dok sam pretraživao... zahvaljujem.
2000 - 53 е
2003 - 130 е
2013 - 420 e
Za tih 53 evra si mogo da kupiš šleper leba, za 130 tamića, a za ovih 420 možeš kolica da napuniš.
Ма мого си курца да купиш, да простиш... Ал ај. Цене јесу порасле, ал то је друга прича, а и није да има везе са човеком о ком причамо.
Vi joo }ini'u_
A jebem ti tastaturu!!!!!1111111111111
*Vi još o Đinđiću?