Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
hahahaha
Сморко, матична планета те зове. :Д
I think you should take that call. ололо
Ma, de bre zove kacam je uništila. :) Imam četiri jezika tutnuta ovde zbog brata retardiranog, a ne znam ni sa dva da se snađem. lolololo
Jel će nešto da se desi sajtu narednih dana, jer je stavljeno desetak definicija za dva dana u odabrane? Nešto mi je tu čudno.
Оће, шаље нас каизен све на скијање по 10 дана па неће имат' ко да одабира.
Pala kiša a još malo će sneg. ;)
Pa tako i treba, jebeš ga. Pet dnevno je nekako optimalan broj. Kad je više brzo se isteraju starije defke sa prve strane, kad je manje ustoje se i počnu da smrde. Ovako svaka ima po dva dana da se nakupi pluseva.
Znao sam!
slabo pišete vikendom pa imamo vremena da iščitavamo stare defke :)
Ово Брусово у преводу значи - Слабо пишете и иначе али нам пуца курчина него викендом сви ладимо јаја, нико ништа не ради па поодабирамо по двије дефке да би изгледало као да радимо нешто.
:)
Kakve ste jajare, da bog sačuva. Kazan duradi nešto! :D
nisu svi, samo nas dvojica :)
Pa šta čekate, samo mi uđite na profil lolo
Боли нас уво, живимо ка' стока
Kakva je razlika između indirektnog traženja odabrane i direktnog traženja bana? :D
na ovo drugo udovoljavamo :)
Hahahahaha :D
Hahahahahahahahahahahaha! Pa nemoj tako Bruse, šta te je Đinđić učio? Treba stimulisati mladu omladinu...
Mlada omladina...
http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2012/08/genius-meme.jpg
Ipak ima smisla, ima i matorih omladinaca.