Разноразно питање

1. Сморко, матична планета те зове. :Д
    I think you should take that call. ололо

2. Сморко, матична планета те зове. :Д

Ma, de bre zove kacam je uništila. :) Imam četiri jezika tutnuta ovde zbog brata retardiranog, a ne znam ni sa dva da se snađem. lolololo

3. Jel će nešto da se desi sajtu narednih dana, jer je stavljeno desetak definicija za dva dana u odabrane? Nešto mi je tu čudno.

4. Оће, шаље нас каизен све на скијање по 10 дана па неће имат' ко да одабира.

5. Pala kiša a još malo će sneg. ;)

6. Pa tako i treba, jebeš ga. Pet dnevno je nekako optimalan broj. Kad je više brzo se isteraju starije defke sa prve strane, kad je manje ustoje se i počnu da smrde. Ovako svaka ima po dva dana da se nakupi pluseva.

7. Оће, шаље нас каизен све на скијање по 10 дана па неће имат' ко да одабира.

Znao sam!

8. slabo pišete vikendom pa imamo vremena da iščitavamo stare defke :)

9. Ово Брусово у преводу значи - Слабо пишете и иначе али нам пуца курчина него викендом сви ладимо јаја, нико ништа не ради па поодабирамо по двије дефке да би изгледало као да радимо нешто.

10. Kakve ste jajare, da bog sačuva. Kazan duradi nešto! :D

11. nisu svi, samo nas dvojica :)

12. Pa šta čekate, samo mi uđite na profil lolo

13. Боли нас уво, живимо ка' стока

14. Kakva je razlika između indirektnog traženja odabrane i direktnog traženja bana? :D

15. na ovo drugo udovoljavamo :)

16. Kakva je razlika između indirektnog traženja odabrane i direktnog traženja bana? :D

Hahahahaha :D

17. Hahahahahahahahahahahaha! Pa nemoj tako Bruse, šta te je Đinđić učio? Treba stimulisati mladu omladinu...

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.