Разноразно питање

1. više volim da stimulišem dame srednjih godina, ako je moguće neudate ili razvedene :)

2. više volim da stimulišem dame srednjih godina, ako je moguće neudate ili razvedene :)

AHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA!
    MOTIVISATI! Icuš, Marija!

3. E, a možda bi i mogli Jamajčaninu da štiklirate nešto, ipak ima 69 defki. :)

4. Ако нам пошаље слику акције броја његових дефки са неком женом сад, можда му и одаберемо.

5. Kada bi tražili odabranu definiciju direktno i bez ustezanja i uvijanja, onako oštro i samouvereno kao što traže i ban, možda bi i odabrali. :)

6. Imao sam ja taj period - pozvao sve koji imaju petlju da zatraže odabranu pod uslovom da im procenim sve definicije, obrišem sve što je loše i MOŽDA odaberem neku ako ima da vredi. Javilo se pet-šest autora, svi izgubili po nekoliko defki, svi dobili barem jednu odabranu.

Prošla me ta faza, sad imam drugačije kriterijume :)

7. Boli te patka, sad radiš po principu jagnjećih brigada. :D

8. Dozvao se pameti :)

9. E, aj ako si još tu i ako si dokon, baci mi proveru na lajk, da ne tražim sad onu temu. :)

10. Realno ljudi, zajebavam se. Nisam ja sad tu ko sedplas kad je tražio da mu se odabere poster, nego mi je jedino problem što moram da uskladim definisanje prema jednoj defki, npr. danas moram da napišem u pet da bih sutra u mogao 6 itd. Kad budem zaslužio defku u odabranima, biću srećan, makar to bila i sto pedeseta defka. Da ne volim vukajliju i da mi toliko to smeta, već me ne bi bilo ovde. Ovde sam prvenstveno da se zajebavam i učim neke od najjačih fora i slengova.

EDIT: I da, nisam jedan od onih ljudi što sad hoće da spuste druge da bi oni bili bolji, uopšte. Kad vidim da je neko bolji, voleo bih da budu još bolji.

11. Da ne volim vukajliju i da mi toliko to smeta, već me ne bi bilo ovde.

E, zbog ove rečenice sutra ja častim jednu.

12. EDIT: I da, nisam jedan od onih ljudi što sad hoće da spuste druge da bi oni bili
    bolji, uopšte. Kad vidim da je neko bolji, voleo bih da budu još bolji.

Ti ovo meni nešto, a?!

13. EDIT: I da, nisam jedan od onih ljudi što sad hoće da spuste druge da bi oni bili bolji, uopšte. Kad vidim da je neko bolji, voleo bih da budu još bolji.

Brus, aj ga stimuliši, ovaj motiviši jednom. :D

EDIT: A, vidim sad da hoćeš. Eto ti, sad ćeš imaš dve. :)

14. Brus... Može pivo brate?

15. Veverac, ne mislim na to, već na vreme boravka na sajtu. Al bandi, veseli pevac i neki su me pretkli za par meseci na sajtu, i to je po meni super kad vidim da neko ume. Samo želim da poželim sreću takvim autorima. Nikada nisam bio ljubomoran na takve ljude jer su bolji od mene.

EDIT: Tu spadaš i ti, jer si za godinu dana napisao 200 defki i prešao dosta mesta :D

16. Realno, svojim pisanjem, Jamajcanin zasluzuje odabranu defku.

17. Zebavam se ja Jamajko. Ja da sam mod, jedna od deset odabranih defki bi bila defka autora koji ima orden/medalju. Samo bih ove prstaše i ove bez prstiju forsirao. Realno, ove sa krunom mnogo boli kurac da l' će da imaju dvajesšes il' četresšes odabranih.

18. Samo bih ove prstaše i ove bez prstiju forsirao. Realno, ove sa krunom mnogo boli kurac da l' će da imaju dvajesšes il' četresšes odabranih.

TAKOE BRE, ŠTA KOJI KURAC TU KRUNE LOLOLO

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.