Разноразно питање

1. PRSTAŠE U ZNAČKAŠE!

2. A značkaše u medaljaše!

3. Ja nej da menjam tri prsta, jerbo sam pravoslavac!!
    lololo

4. Smorko, znao sam dimaš značku. :D

Ako su ovo opet neke implikacije na nešto, čisto da kažem da kao po običaju ne razumem. :) Kad dođe medalja, onda ću da se radujem promenom boje slova na četu na koji ulazim jednom u godinu dana. lolololo

5. Ti ćeš k'o Zapata. Pita se čovek šta će mu koj kurac kruna, tek pre 10 dana provalio da može da menja nik. :D

6. Ja sam pre nekih tri nedelje provalila da mogu da klikam na ona slova i brojeve gore i da mi na to izlaze sve defke na to slovo/broj. A uspela sam i da provalim da je mnogo prelednije ocenjivati defke kada listam ovu opciju ''definicije'' mesto ono žuto gore. Hahahhahahaha!

7. Znam i za to. Kakav si Koštunica, brate. :D

8. Smorka je u rangu Kolumba, samo velika otkrića lololo

9. Smorka je u rangu Kolumba, samo velika otkrića lololo

To, to. :) Inače, ja pizdim oko ovog foruma, toliko me zeza, strašno... A PVT tek... Mislim ono, nikad nisam ni imala naviku da redovno proveravam, ali stalno mi baguje... Defke ne toliko, ali sve kod foruma jebe (loše). Je l' to neki novi bag koji ja nisam skontala kao oni pratioci kad su bili? lololololololo

10. Izgleda Smorka ti jedina imaš problem sa forumom. Postojala je manja frka jer je izbacivao duple postove i komentare, ali ništa ozbiljno.

11. Smorka, opravljen je bag sa forumom. :p
    Kakav je ovaj Kazan car, pola sajta ne radi kako treba, eno modovi ne mogu da poskidaju ni hejtove i lajkove, a njega boli kurac.
    Kazan flegmatiše!

12. Ma, kad god uđem u defke, relativno uvek ok, ali kad se prebacim na forum, pošandrca. Ali bude bolje neko vreme kad skroz izađem iz svega, pa ponovo pokrenem. Mislim da je onda to do ovog mog šlj interneta, od kad sam primorana na žabicu jebe katastrofalno loše.

Možda čovek nije tu? Boli me uvo, mene je upratio, I'm special, kao i pola sajta... Da... :)

EDIT: Drugi put ovo šaljem.

13. Pravda za Jamajčanina!! I ja dajem glas da mu se odabere neka defka - dobar je čo'ek, kad vam ja kažem! Nit znam lika, nit on mene, nit koji djavo, a uvek me je podržavao i govorio mi da ne odustajem sa pisanjem.

14. Ja sam pre nekih tri nedelje provalila da mogu da klikam na ona slova i brojeve gore i da mi na to izlaze sve defke na to slovo/broj.

sve definicije na slovo 4

omiljeno

15. Sta je tizer (teaser) i da l se on razlikuje od trejlera?

16. Ја контам да је тизер нешто као скраћена верзија трејлера, чисто да те заинтересује за филм или шта већ промовише.

17. Tizer je obično nešto što nema prikaza iz završnog proizvoda. Recimo, nema kadrova iz samog filma, tj. ima samo neke rečenice, koncept arta...

Evo recimo dobrog primera u svetu igara gde se jasno vidi razlika:

Skyrim teaser: http://www.youtube.com/watch?v=hGMOMkACtn4

Skyrim trailer: http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M

18. oni stariji se sigurno sećaju cipiripi tizera, verovatno prvi tizer u SFRJ.
    Trajao je dve seknde i vrteo se non-stop nekoliko nedelja, a da niko nije imao pojma o čemu se radi.
    http://www.youtube.com/watch?v=G36Y2uAFTQw

19. da li se krivično odgovara ako neko vrši nad sobom eksperimente, samopovređuje se, pokuša samoubistvo, izvrši samoubistvo?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.