Mrs.Raven
Što, nećeš više da budeš Manijak?
Ili nećeš da se javno deklarišeš kao takav?
prestani više da me pratiš po forumima, počinješ da me plašiš!~
inače, neću menjam nik dok ne steknem sve LEGALNE uslove za to. možda bih vratio neki stariji, ili ovaj, na latinici samo, nem pojma.
Зна ли ми ко објаснити како се формирају страни кључеви у аксесу. Не начин како се додају него како да повезујем тј. гдје да додајем оне повезнице :) ?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Oću i ja da se zovem Megatron. :'(
Jeste, svaki put kad hoću da ti se obratim, ispadne da ti laskam.
Nema ti druge osim da počneš stvarno da jebeš. Zamisli moju žalost, misle svi da sam germanofil, a ja se samo zovem Vladimir.
Једино тако :(
njah, ja hteo da više ne budem stidna dlačica pa ispali protesti ko 1993-će i morao da vratim...
Kako si hteo da se zoveš?
Što, nećeš više da budeš Manijak?
Ili nećeš da se javno deklarišeš kao takav?
prestani više da me pratiš po forumima, počinješ da me plašiš!~
inače, neću menjam nik dok ne steknem sve LEGALNE uslove za to. možda bih vratio neki stariji, ili ovaj, na latinici samo, nem pojma.
Тео да буде Бруце Лее. Брате, сад си мод и имаш круну, мож да мећеш надимак који оћеш. Буди СРБNН, стави ћирилични ник. Бруце Лее!
stavljao i ćirilični i grčkim slovima i svakako - hteli da me linčuju dok ne vratim stari nik...
pa bio je bruca, od bruce, stidna dlačica izuzetno prijatnog mirisa.
Bili su u pravu, neka te tako...
Ко их јебе бре, побанујеш стоку и мирна Бачка. :Д
to kad budem hteo razmod, da ne gubim vreme pobanujem dvesta ljudi i skinem im defke i štikle :)
Ima onaj brus na diskaveriju "swamp people". Toeto.
ima i onaj brus na kom se Kosa provodi :)
Зна ли ми ко објаснити како се формирају страни кључеви у аксесу. Не начин како се додају него како да повезујем тј. гдје да додајем оне повезнице :) ?
Ček, ček, ček, je l' to gotova ona nagradna igra?
Moraš u piano-roll-u da selektuješ i kvantizuješ ključeve koji ti trebaju, a onda sa CTRL+G da formiraš poveznicu.
Aham.
Kad se to desilo? Kako? Završi pre nego što ja skontah da išta i poče... lolololo