Разноразно питање

1. Не то радјарде, него не знам гдје треба додати поље па да повежем :)
    хоћеш да ти пошаљем задатак па да видиш о чему говорим ?

2. Pošalji mi ga dogodine, ne znam da radim u aksesu, nego malo teram šegu zabavu. :Đ

:Đ je srpski :P

3. Pošalji meni devetare

4. Ne zna se ko pije a ko plaća....

5. @Devetar

ne posla ti, a ja ne znam da li cu posle imati vremena.
    u principu ako imas 2003, cim prevuces sa jednog polja iz prve tabele u drugo polje u drugoj tabeli imas opciju da biras koji je tip veze vise-vise, jedan-vise, vise-jedan

ako se dobro secam u starijim verzijama, prvo napravis vezu pa onda kliknes na nju i izaberes koji tip veze zelis, tako nekako
    nije komplikovano

6. Zašto nemam reklame na sajtu?

Najboljši bag do sada.

7. дакле, констатовали смо да ми се сјебали време и датум на компу, да ли би неко био љубазан да ми објасни како то да средим?

8. control panel -> date and time i podesiš.

9. е, фала ти, млатони. подесила сам. :)

10. Sta ce se desiti ako Seselj umre u Hagu, i od one izreke vratice se vojvoda ne bude ni go kurac? A?

11. pustice kosovski boj na rts-u.

12. Vratiće se on kao što se Sloba vratio.

13. Млатони

Vratiće se on kao što se Sloba vratio.

+1

14. E, Mlatoni, pošto si ti hakler i to, kako ja da vratim da mi ovde bude korekcija na engleskom? Nači ono kad kucam na đinternetu da mi podvuče reč ako nisam spelovala kako treba? Ne znam kad mi se to poremetilo, i sad ne mogu da vratim (tj. ne znam kako). Bio mi je Brus rekao za Word kako to ide, ali ovde nije upalilo. :) b

15. Ја данас учио из информатике, а не могу да се сетим да ме тучеш у главу. лолол

16. Smorka, šta će ti spelček, kucaj sve србским jezikom. :)

17. Brus, gledam sad ovo, i kaže mi da nađem tools, alu uopšte nigde nemam tu opciju, sad piše kako da se pojavi ovo:
    Can't see the Menu Bar (File, Edit, View, History, Bookmarks, Tools, Help)? Turning the Menu Bar on and off is a new feature in version 3.6. (Linux & OSX see: What happened to the File, Edit, and View menus? ) Windows Method 1. Hold down the key and press the following letters in this exact order: V T M Windows Method 2. Press and release the key. The Menu Bar will be displayed;
    Ja stvarno ne znam na koji key se ovo odnosi? lololololo Hvala u svakom slučaju, nije ništa hitno. :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.