Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Izgleda niko
Имам неке брадавице по курцу. Шта је то јебо те живот, да те јебо. Је л' то значи да ће ми ампутирати курац недобог или шта? Ако има неко да зна нешто о томе, нек се јави. Озбиљан сам.
Javi se dezurnom lekaru.
-Ништа не брини, убаци га у киселе краставце и мућкај га 10 минута..кад извадиш као нов!
Idi doktoru, nek ti to sprži azotom ;)
Meni svake jeseni i proleca ispucaju dlanovi i ruke mi budu jako suve. Jel to alergija neka?
Sida.
Od jebanja?
Od gledanja. Zajebano je to....
Kako dopravim najbolji pomfrit, ajmo kuvari
U mlogo veoma vruceg ulja, nema tu neke mudrosti.
Sipaj dosta ulja, zagrej ga pre toga dobro, i onda prži dok ne dobije zlatkastu boju, ako počne da crni pretero si.
U tevsiju, malo maslinovog ulja, soli pa u vrelu rernu dok ne ozlatni.
Skočko kralju dao si mi ideju za današnji ručak
Gde ima u Beogradu da se popije najboljša topla čokolada?
Skočko samo zdrav život, jelte.
Maloletnik, ako rešiš da pržiš a ne pečeš krompiriće, bitno je da ulje bude vrelo da bi krompirići što manje upili.
A svakako kad ih vadiš iz ulja, na dno posude u koju ćeš ih stavljati stavi stavi dve salvete ili papirna ubusa (ali nemoj one što se raspadaju, da ti ne ostanu na kropmpiru).
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/200808/4710/medium_medium_2.png
kak' se zove ova igrica?
Dxball?
e, to znam, al' ima još nekoliko na taj fazon, i one mi trebaju. ova mi se ne sviđa.
arkanoid