Разноразно питање

1. Ma dobro to nego me nervira što je dobio krunu na plagijatima i umjesto da mu te postere skinu iz odabranih, niko neće to da uradi već mu stavljaju i još neke u odabrane. E mene to nervira...

2. Плагијат мим на интернету, година 2013.
    ЛОООООООООООООЛ

3. To je drugo. To i mene nervira al štaš.

I onaj vojnik nije njegova ideja 100%, al ko će sad plagijate juriti po internetu.

4. Makarone to ti je go kurac. Ima onih autora na stubu srama i rečeno je da im nikad neće biti odabrana ni jedna definicija ali ini to se nije poštovalo.

5. Је ли, Макарон Мастере, је л' се ти такмичиш са осталим постерџијама и реакџијама ко ће више одабраних скупити? Само кукаш због тих срања, а имаш круну.

6. Pa isto kao što i ti pizdiš po definicijama tako i ja pizdim po posterima i reakcijama. Ma nije mi stalo do krune u posterima i količine odabranih nego me nerviraju ovakve stvari. Pa to Denisx, bukvalno to.

7. Yeahbatch, ne vidim da se hvalis sa ribom, i da si izasao u blicu, zasto?

8. Ја пиздим по дефиницијама?

9. jel zna iko od čega je umro Blek Hol onda kad je umro?

10. Балотелијева пичка.

11. A dobre pičoke ljeb te nejebo....

12. http://eng.musicshake.com/song/196206

jel zna neko na koju poznatu pjesmu lice prvih 10-15 sekundi melodije?

13. Kako se zove definicija o trudnoci, kada devojka javlja decku da je trudna pa se on ubedaci a kasnije razmislja i bude mu drago pa u svojoj glavi da i ime detetu, pa zamislja kakav ce fudbaler da bude itd a kada mu javi devojka ujutru da nije on se razocara. Mnogo dobra defka

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.