Разноразно питање

1. Ma dobro to nego me nervira što je dobio krunu na plagijatima i umjesto da mu te postere skinu iz odabranih, niko neće to da uradi već mu stavljaju i još neke u odabrane. E mene to nervira...

2. Плагијат мим на интернету, година 2013.
    ЛОООООООООООООЛ

3. To je drugo. To i mene nervira al štaš.

I onaj vojnik nije njegova ideja 100%, al ko će sad plagijate juriti po internetu.

4. Makarone to ti je go kurac. Ima onih autora na stubu srama i rečeno je da im nikad neće biti odabrana ni jedna definicija ali ini to se nije poštovalo.

5. Је ли, Макарон Мастере, је л' се ти такмичиш са осталим постерџијама и реакџијама ко ће више одабраних скупити? Само кукаш због тих срања, а имаш круну.

6. Pa isto kao što i ti pizdiš po definicijama tako i ja pizdim po posterima i reakcijama. Ma nije mi stalo do krune u posterima i količine odabranih nego me nerviraju ovakve stvari. Pa to Denisx, bukvalno to.

7. Yeahbatch, ne vidim da se hvalis sa ribom, i da si izasao u blicu, zasto?

8. Ја пиздим по дефиницијама?

9. jel zna iko od čega je umro Blek Hol onda kad je umro?

10. Балотелијева пичка.

11. A dobre pičoke ljeb te nejebo....

12. http://eng.musicshake.com/song/196206

jel zna neko na koju poznatu pjesmu lice prvih 10-15 sekundi melodije?

13. Kako se zove definicija o trudnoci, kada devojka javlja decku da je trudna pa se on ubedaci a kasnije razmislja i bude mu drago pa u svojoj glavi da i ime detetu, pa zamislja kakav ce fudbaler da bude itd a kada mu javi devojka ujutru da nije on se razocara. Mnogo dobra defka

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.