Разноразно питање

1. ja samo s vremena na vreme pogledam detaljno e-novine, sta cu kad volim hejt

Uuuuu, što je to tek kvalitetan hejt!!!!

2. Mogu da se kladim da pekkky ima partnership!
    On sta okaci, to vise i na benziskoj pumpi ne mozes naci, al ima BRDO pregleda.

PEKKKY, KOLIKO DOBIJAS OD TUBE-a?

3. Da li ima neko ko se razume u PHP, skripte i tako te zajebancije koje idu sa tim?
    Ili jos bolje da koristi Fortumo SMS servis?

Imam problem sa IMPLEMENTACIJOM Sms servisa pa bih bio zahvalan ako bi mi neko pomogao...

4. oce se vratiti ono glasanje staro za defke naslovnu?...bilo bi fino :)...huhuhuhuh
    hocu da predlozim neke dobre defke koje sam nasao...

5. Oce, reko je zyclon da kada se sve defke od tamo ispucaju na glasanju oda ce se otkljucati ona tema...

6. Hoce li biti opet neko nadmetanje? Sta je bilo sa proslim, el su dobili nagrade il ih je Kaizen lozio samo?

7. Ja znam za dvojicu da su dobila, a čim su oni dobili onda su i ostali.
    A za ostatak nadmetanja, kaizen je rekao biće i to mora biti onda.

8. Радио Слободна Европа левичарски сајт... Шта све нећу овде да прочитам.

9. Оће неки ондулатор да буде добар да откључа ову тему и да је врати у подфорум "упознавање"?
    http://vukajlija.com/forum/teme/48029-opisite-svoj-kurac-nazivom-filma

10. Jel samo meni baguje pretraga ili svima? Recimo juce hocu napisem definiciju, aj da proverim ima li vec, stavim, nema, kao uklonjeno. Ja napisem, i evo jutros vidim da je plagijat, i da im jedno 10 takvih defki, sa istim nazivom... GUBIM VOLJU!!!!!!!!!!!!!!

11. Не ради како треба. Ћерај преко гугла.

12. E nesto me bas boli penis da ceram preko gugla, ja hocu na ovom sajtu da pisem, ne na guglu! HA! Asam ga suknu gazdi sad....

EDIT: Hvala na odgovoru!

13. То и ја кажем, него Кајзену нешто шишти...

14. Da li je brzina mraka ista kao i brzina svetlosti?

15. Јес, јес, јееес!!

16. Katjes, jes, jes, jes?

17. da li je skidanje mraka brzina svetlosti?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.