Разноразно питање

1. M? :Д

Šta je smešno? :-P
    Iko? Zna li?

2. Па реко сам ти!
    Јес - дакле јесте. :Р

3. da li je skidanje mraka brzina svetlosti?

obično jeste. bar je bilo u mom slučaju. u stvari brže od brzine svjetlosti jer nisam stigao ni da ga izvadim na sunce.

4. Па реко сам ти!
    Јес - дакле јесте. :Р

Šta znam,sa tobom nikad nisam na sigurno :)

5. Ох, па хвала.
    Ал генерално, овде никад ништа није сигурно.... о.О

Дакле, мрак не путује, само светлост. А мрак настаје кад нестане светло, тако да ако је брзина нестајања светла заправо брзина настајања мрака, одатле следи да је брзина мрака једнака брзини светла.

6. Pf, osim ako nemaš potenciometar.

7. Ако Б92 пренесе оваква текст, да ли ће гром опет да удари на светогасаву усредзиме кад му време није?
    http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=03&dd=21&nav_category=11&nav_id=697308

8. Б92 полако постаје објективан медиј. Кад су они били најгори проевропејци, ови други били реални, сад сви други звоне о јеропи, а б92 удара контру.

9. Баш смо јуче причали како су шитчина. лололо

10. Видо сам. :Д
    Спрдам се мало, сви наши медији су говна, ал боље немамо, јбг.

11. Nervira me sto se toliko prasine dize oko priznavanja Kosova kad je i najzatucanijim Srbendama jasno da je ono odavno otislo. Kakvi bre pregovori, kakve picke materine?
    Jedini je problem koji ce politicar to prvi priznati, jer ce mu zbog toga rejting nesumnjivo opasti.

12. Па зато су и нагузили Дачића и дали му премијерско место. Сад веле да промена на месту премијера зависи од преговора, ако се заврше до средине априла, Вучић постаје премијер. :)

13. Mrak ti je svjetlost unazad. Znači - isto je, samo unazad.

14. kosovo je srbija i ulazimo u evropsku uniju,osvajamo svetsko u fudbalu,madona je poreklom iz trgovista,svi romi su potencijalni djeksoni,angela merkel nas voli.

15. Ако сад (или икад) признамо Косово одустали смо од њега заувек, што би било много дебилно с обзиром да имамо легитимно право на њега. А мењати Косово за ЕУ би било као да узмеш кредит за сладолед, и то онако огроман сладолед који никад нећеш појести.

16. Није то толики проблем само због Косова и ништа мање Метохије, него што се одмах отвара питање Војводине које ће по истом или сличном сценарију да буде "решено" за плафон двајес година.

17. b92 je bio i ostao najveći kontraš u Srbiji :)

18. с обзиром да имамо легитимно право на њега.

'De ti živiš Enemi brate? Pa ljudi su samoproglašenjem nezavisnosti prekršili međunarodno pravo, koje se isto tako krši bezbroj puta. A to menjanje KiM-a za EU mi je najjače... Šta se mi tu kog đavola pitamo. A sve i da se pitamo, toliko debilno zvuči da ne bih ni komentarisao.
    Odavno je KiM izgubljena.
    Mislim da neće, Veverice. Nema niko toliku kontrolu nad Vojvodinom koliku imaju dole na Kosovu. Niti je nečije inostrano stanovništvo gore preovlađujuće.

19. Neće veverice nikad vojvodina da se odvoji veruj mi živim ovde i znam koliko je zanemarljiv broj ljudi koji bi na referendumu glasalo za odcepljenje

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.