Разноразно питање

1. E da i što se tiče menjanje kosova za EU ja sam za to da ga menjamo kad budemo ulazili a pošto će se EU raspasti pre našeg ulaska nikada ga nećemo priznati opaaaaa

2. Сад ме живо интересује шта је неко питао на овој теми, па се стигло до Космета и међународног права. Идем да погледам.

3. А добро. И није се нешто много одлутало.

4. a ljudi su samoproglašenjem nezavisnosti prekršili međunarodno pravo, koje se isto tako krši bezbroj puta.

Да, и то је прошло због оно као закона силе итд. И то сви у свету знају. Кад нестане те силе која то гура, остаје право. Тако да кад би оголили разне утицаје, КиМ би било наше, зар не.

5. Ја сам прво за то да се народу одма удари референдум "Оћте ви ил нећте у ЕУ?" ако народ каже ЈОК да се не цимамо даље. А не да се расписује референдум кад је већ све готово и кад те само тај референдум дели од чланства.

6. B92, Čeda Jovanović, evropa, Kosovo. Eto kako smo došli do teme.

7. Још боље да се распише референдум са питањем "Хоћете ли у ЕУ" и да се свима онима који одговоре са "да" лепо плати карта до најближе границе. Ево, мени првом!

8. Ne znam zašto, ali imam opasan osećaj da troluješ. :D Kad će nestati ta sila? Nikad. Jedino kad bi Kinezi preuzeli ceo svet. A pravo, koliko god ono u teoriji bilo fantastično, bezbroj puta se pokazalo da je to u praksi mrtvo slovo na papiru.

9. Нема шта. Косово му дође као овдашња локализација Годвиновог закона.

10. Trućko stvarno razmišljaš izvan kutije ja se toga nikad ne bi setio :)

11. Е не могу сад да полемишем, нисам у могућности, ал гласајте за мене на наредним изборима. лолололо

12. Kad će nestati ta sila?

Pa u svakom slučaju neće ameri trajati doveka samo je pitanje vremena kad će se i oni raspasti.Nije ni Rim trajao doveka neće ni oni.E sad pitanje je kad će se raspasti i da li mi imamo luksuz da čekamo to može da bude i za 5 i za 55 i za 555 godina

13. Kosovo bi bilo naše kad bi se na njega vratila armija kosovskih Srba, koji su prodali Albancima imanja i uglavili se u javna preduzeća i ko zna gde. Nisu ni oni ludi da prodaju stanove u Beogradu i drugim gradovima, naročito sad kad je kriza na tržištu nekretnina.

14. Косово може да буде српско само на један начин. Да оде Динкић на Косово, тамо им прода неке приче о џабе акцијама, децентралирегионалколонизацији, заседне у министарску фотељу, доведе Ђорђа Давида и Кикија Лесендрића, одведе КК Приштина у Евролигу, све их масовно хипнотише и онда им распрода читаву државу.

15. Дрогирана Веверица

Ја сам прво за то да се народу одма удари референдум "Оћте ви ил нећте у ЕУ?" ако народ каже ЈОК да се не цимамо даље. А не да се расписује референдум кад је већ све готово и кад те само тај референдум дели од чланства.

Kada je Norveška dobila zeleno svetlo za ulazak, tek tada je održan referendum sa pitanjem: "Da li želite da Kraljevina Norveška pristupi EU?" Referendum nije prošao, jer su građani bili protiv. Dovoljno je njima š'o su u šengenu i š'o imaju jaku ekonomiju, samodovoljnu.

Mi očekujemo da će EU danam bude spas, ali neće jer mi nismo jaka ekonomija. Tačnije - mi nismo ni slaba ekonomija, mi smo kurac-ekonomija. To je fakat.

16. Budimo realni, poređenje Norveške i Srbije je k'o poređenje Mesija i Raće Petrovića. Norveška ima rezerve nafte za narednih nekoliko decenija, njoj EU ne treba, osim stranih tržišta.

17. Pa u svakom slučaju neće ameri trajati doveka samo je pitanje vremena kad će se i oni raspasti.Nije ni Rim trajao doveka neće ni oni.E sad pitanje je kad će se raspasti i da li mi imamo luksuz da čekamo to može da bude i za 5 i za 55 i za 555 godina

Pa baš je u tome i problem. I nisu samo Ameri ti koji su uz Šiptare. Imaju oni jako veliku podršku. Ali sve i da nemaju, jebote, oko 90% stanovništva dole su Šiptari. Kako ti možeš takvu teritoriju da povratiš? Jedino da ih sve žive proteraš ili izbombarduješ. Trećeg nema.
    Upravo to Provirone.
    Ciklone, u Norveškoj ti je procenat pismenosti 100%. Oni umeju da čitaju šta im piše na tom listu.

18. Ima dobar dokumentarac Težina lanaca koji se u jednom delu bavi evropskom unijom i time u kakav "raj" ulaze zemlje koje postanu članovi iste.

19. boris malagurski-tezina lanaca.

20. Људи, тако велико тржиште и такав систем не може да одговара малој земљи попут нас, о нашој економији да и не причам.
    Оће Швабо да купи нешто из Србије а њиов производ исто кошта, оће курац. Оће Србин да купи нешто из Швабије чак и ако је наше истог квалитета и 30% јефтиније, НАРАВНО ДА ОЋЕ.
    Нама и овако не иде, а тек кад би пале царине, ихахааааа.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.