Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Evo nasao sam na guglu ovaj, dobro sljaka... Otvorio posle dve sekunde
http://filmovi.infopult.net
ozbiljan sam Dipperu - nema novca, nema lične koristi, svako radi šta najbolje ume i želi, svi imaju onoliko koliko im treba, tolerišu se i vanzemaljci i stranci, nema smrtne kazne, nema kriminala (mnogo)...
Загуглах у међувремену и стварно нађох као тај неки ''прикривени комунизам-социјалзиам'' у Звезданим стазама.... Нисам никад пратио ту серију (можда по неки филм или епизоду) па и нисам баш упућен у то.... Има ко зна колико тих утопија, али све је то на теорији....
Jedna od najvećih kontroverzi američke filmske industrije - kako se tolikom broju Amerikanaca može dopasti društveno uređenje koje je toliko očigledno komunističko... objašnjenje jednostavno, imaš replikatore hrane, imaš praktično nepotrošive izvore energije, svi su siti, zdravi, čisti i nasmejani. Kad bi neko napravio replikator hrane i vazduha momentalno bi rešio sve probleme čovečanstva osim nejebice.
Зашто је мој индијанац од професора имао потребу да у књизи КПП искористи више англицизама и германизама од српских речи? Мислим, коришћење речи "акуратно" уместо тачно, јасно, прецизно... Има ли смисла?
Ne znam šta je KPP, ali kontam da ti je profesor verovatno studirao u Nambiji...
Кривично процесно право (и ја сам мислио да има цртица измеђ' прве две речи, ал се испоставило да нема).
Што је најгоре, лик је био и декан, био је у комисији која је писала Законик о кривичном поступку, једно време чини ми се и члан Високог савета судства.
Бејатовићу, јебо те Цоа Шапић!
Зашто је мој индијанац од професора имао потребу да у књизи КПП искористи више англицизама и германизама од српских речи? Мислим, коришћење речи "акуратно" уместо тачно, јасно, прецизно... Има ли смисла?
Profesor ti nije pisao knjigu,nego je samo isao na Google translate. I to ga je mrzelo da ide recenicu po recenicu i da trazi smisao,nego je zveknuo ceo pasus..
Хммм, виш, ово има смисла. :)
Jedna od najvećih kontroverzi američke filmske industrije - kako se tolikom broju Amerikanaca može dopasti društveno uređenje koje je toliko očigledno komunističko... objašnjenje jednostavno, imaš replikatore hrane, imaš praktično nepotrošive izvore energije, svi su siti, zdravi, čisti i nasmejani. Kad bi neko napravio replikator hrane i vazduha momentalno bi rešio sve probleme čovečanstva osim nejebice.
А и тај задњи проблем би се вероватно решио.... Штајазнам, већи сам фан капитализма него комунизма.... Нека се прво данашњи капитализам овде код нас примени адекватно на савремено доба и ја ћу бити задовољан.... А очигледно да овде нисмо у стању ни то да урадимо.... Контам да смо сморили међеда совим, па да завшримо :-)....
Је л' има нека тема у фазону "Да сам ја нека влас у ово село ја би ово урадијо вако, а оно нако"?
Може ли ми неко рећи на коју фору су Ујке девете на ФИФА ранг листи. Шта су оне посебно урадиле у последњих 10 година? Па могу да набројим 20 селекција које могу да их бију свакодневно... не схватите ме погрешно, нама је место баш на том тријеснеком месту, ал они су двадесети да јебе рак рака.
Каке курац листе, то је небулозно бре. Еј, па они су испред БРАЗИЛА ту...
hakovali anonimusi sajt Fife ili je lista preuzeta iz PES-a
Zato oni i putuju galaksijama, u potrazi za Jebanjem. Zapravo, oni istražuju mit o Jebanju. Naišli su na podatke da je nekad davno ono zabranjeno, zaključano, i svako njegovo spominjanje je bilo sankcionisano. kao klučevi Atlantide danas.
A taj tvoj profesor je ko većina naših mentola koji se loži na akademski jezik pomnoženo sa strani jezik puta govnarija.
Је л' има нека тема у фазону "Да сам ја нека влас у ово село ја би ово урадијо вако, а оно нако"?
Ima Vukajlija Selendra, mož' tamo da budeš vlas'.
Њах Рејвен, није то то. Треба нам тема де би кењали шта би и како радили кад бисмо били права влас. Ко на претходних пар страна што смо. :)
Накупило се ололо
Вади их оно што су били трећи на свецком дедесосме валда.
Slepi, mislim da se lista pravi za poslednjih 5 godina. '98. je Brazil bio drugi, '02. osvojili, '06 igrali četvrtfinale valjda, osvojili dva ona njihova prvenstva pa su 18. ili 19. Opet niđe veze. Glupa rang lista skroz.