Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Mogu, ali ta baterija bi bila veličine kao ona na laptopu.
Направиће. Кад открију неке нове материјале.
napravili su, ali telefon ima samo opciju poziva i SMS-a :)
АЛКАТЕЛ БОГ И БАТИНА ЗА ТРАЈАЊЕ БАТЕРИЈЕ!
Мој Самсунг има само екран у боји ал држи 10 дана опааааа
Tačno tako Bruce. Imam službeni telefon čija baterija uz svo drndanje izdržava 7 dana, a videla sam ga pre neki dan u "Rodi", košta čitavih 1.500 dinara :))
Moj službeni je Samsung GT-E1050 sa naprslim ekranom, ja jeftiniji i bedniji telefon nigde nisam video, ali punim mu bateriju dvaput mesečno, a koristim ga sa uključenom vibracijom jer sam nagluv pa ne čujem kad me zovu s posla dok pijem pivce u obližnjoj kafani :)
Hehe, moj službeni je isto Samsung, ali E1100 i akam ga do iznemoglosti, izgleda lošije od onih dečijih kineskih igračaka telefona, ali me nikada nije izneverio, para zvuk zvojim zvonkim tonovima čak i dok sam na zasluženoj pauzi u bučnoj "Kornjači".
E, kako provodimo radno vreme, nije ni čudo da država nema da nam nabavi nešto bolje :))))))
Nisam ja ni tražio službeni, nemam čak ni privatni mobilni telefon (imam neki blekberi što mi dali na poklon ali ne umem da ga koristim pa isto kao i da nemam). Ovo mi direktorica utrapila kad sam joj potreban da me može pozvati, ko da radim u Vinči umesto u računovodstvu osnovne škole...
A pivce u radno vreme je moj tihi protest Dinkiću :)
Ako vam je do baterije i njenog punjenja kupite ovaj Samsungov model sa solarnim punjenjem.
Model je S7550 Blue Earth
http://www.mobilni-hermes.com/slike_proizvoda/s75502slike.jpg
Evo karakteristike:
http://www.gsmarena.com/samsung_s7550_blue_earth-2931.php
Nisam ni ja tražila, samo su nam ih uvalili i potpisali smo revers na 200 evrića.
To je odličan fončić za pozive i poruke. Sviđa mi se kvalitet tipki kod njega, a zvuk i vibracija su taman kako treba. Što se baterije tiče, dosta vremena drži između dva punjenja.
Jel to u kafani kod Radeta Kornjače?
Ne znam ko je Rade Kornjača, pozdravi čoveka :)
Јел може неко да ми нађе гиф где Боривоје Шурдиловић добија нове предмете у фирми?
Znaš li bar deo reakcije? Ako ne uspeš da nađeš napravi sam, boli te uvo. Ne treba više od 5 - 6 min. bar meni, kad pravim, ide fino.
Ма направио би га сам ал багује гифсфорум никад ми гиф не испадне како треба. Шурди долази колега и доноси му брдо прашњавих предмета и оставља на сто
Zna li ko ima li đe u Podgoricu neka radnja da se prodaju polovne knjige?
Serjodza, ja pravim preko ovog, ali od skoro mora da se downloaduje klip sa YouTube - a.
http://imgflip.com/gifgenerator
Meśo, ima li neki Crnogorski kupujemprodajem, ili limundo, nešto, viđe tu.
Esam ja nešto istripovo il je Kazan napravio revolucionarnu promenu tako što je iskosio nikove autora i vreme ispod defki i na listi poslednjih aktivnih tema na forumu?