Разноразно питање

1. Mogu, ali ta baterija bi bila veličine kao ona na laptopu.

2. Направиће. Кад открију неке нове материјале.

3. napravili su, ali telefon ima samo opciju poziva i SMS-a :)

4. АЛКАТЕЛ БОГ И БАТИНА ЗА ТРАЈАЊЕ БАТЕРИЈЕ!

5. napravili su, ali telefon ima samo opciju poziva i SMS-a :)

Мој Самсунг има само екран у боји ал држи 10 дана опааааа

6. Tačno tako Bruce. Imam službeni telefon čija baterija uz svo drndanje izdržava 7 dana, a videla sam ga pre neki dan u "Rodi", košta čitavih 1.500 dinara :))

7. Moj službeni je Samsung GT-E1050 sa naprslim ekranom, ja jeftiniji i bedniji telefon nigde nisam video, ali punim mu bateriju dvaput mesečno, a koristim ga sa uključenom vibracijom jer sam nagluv pa ne čujem kad me zovu s posla dok pijem pivce u obližnjoj kafani :)

8. Hehe, moj službeni je isto Samsung, ali E1100 i akam ga do iznemoglosti, izgleda lošije od onih dečijih kineskih igračaka telefona, ali me nikada nije izneverio, para zvuk zvojim zvonkim tonovima čak i dok sam na zasluženoj pauzi u bučnoj "Kornjači".
    E, kako provodimo radno vreme, nije ni čudo da država nema da nam nabavi nešto bolje :))))))

9. Nisam ja ni tražio službeni, nemam čak ni privatni mobilni telefon (imam neki blekberi što mi dali na poklon ali ne umem da ga koristim pa isto kao i da nemam). Ovo mi direktorica utrapila kad sam joj potreban da me može pozvati, ko da radim u Vinči umesto u računovodstvu osnovne škole...

A pivce u radno vreme je moj tihi protest Dinkiću :)

10. Ako vam je do baterije i njenog punjenja kupite ovaj Samsungov model sa solarnim punjenjem.
    Model je S7550 Blue Earth
    http://www.mobilni-hermes.com/slike_proizvoda/s75502slike.jpg
    Evo karakteristike:
    http://www.gsmarena.com/samsung_s7550_blue_earth-2931.php

11. Nisam ni ja tražila, samo su nam ih uvalili i potpisali smo revers na 200 evrića.

12. Samsung GT-E1050

To je odličan fončić za pozive i poruke. Sviđa mi se kvalitet tipki kod njega, a zvuk i vibracija su taman kako treba. Što se baterije tiče, dosta vremena drži između dva punjenja.

13. para zvuk zvojim zvonkim tonovima čak i dok sam na zasluženoj pauzi u bučnoj "Kornjači".

Jel to u kafani kod Radeta Kornjače?

14. Ne znam ko je Rade Kornjača, pozdravi čoveka :)

15. Јел може неко да ми нађе гиф где Боривоје Шурдиловић добија нове предмете у фирми?

16. Znaš li bar deo reakcije? Ako ne uspeš da nađeš napravi sam, boli te uvo. Ne treba više od 5 - 6 min. bar meni, kad pravim, ide fino.

17. Ма направио би га сам ал багује гифсфорум никад ми гиф не испадне како треба. Шурди долази колега и доноси му брдо прашњавих предмета и оставља на сто

18. Zna li ko ima li đe u Podgoricu neka radnja da se prodaju polovne knjige?

19. Serjodza, ja pravim preko ovog, ali od skoro mora da se downloaduje klip sa YouTube - a.
    http://imgflip.com/gifgenerator
    Meśo, ima li neki Crnogorski kupujemprodajem, ili limundo, nešto, viđe tu.

20. Esam ja nešto istripovo il je Kazan napravio revolucionarnu promenu tako što je iskosio nikove autora i vreme ispod defki i na listi poslednjih aktivnih tema na forumu?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.