Разноразно питање

1. Брате, то је тако сто година.

2. Aj nemoj me jebeš, nije mi bilo ovolko krivo do malopre. Mora da je do brauzera nešto. lolo

3. Tilmo, nije to od opijata, od učenja je. :(

4. Како рече неки велики мислилац античке грчке и кипра...зајеби учење учи јебање.

5. E koji je sajt gde se placa 50dinara preko sms za video striming za utakmice? I jel ne kasni i secka snimak?

6. Без зајебанције, стварно ми треба ово. Како да испресавијам папир да добијем неку свешчицу?

7. Џорди

Без зајебанције, стварно ми треба ово. Како да испресавијам папир да добијем неку свешчицу?

Погледах задње четири стране да видим шта си питао. У ствари, ти сад први пут питаш овом горе реченицом. Вери конфјузинг. :)

8. to za presavijanje papira su uradili mnogi mudri ljudi pre.postoje knjizare gde se kupi sveska.moze i u radnji.

9. Како да испресавијам папир да добијем неку свешчицу?

Iseckaj papiriće, nemoj da presavijaš, pa onda na dva mesta zaheftaj, možeš spolja da prelepiš nekim roze kartončićem i obavezno napiši ime na prvoj strani da ti neko ne zdipi.

10. Izgleda da sam alergičan na polen. Svake godine u ovo vreme kijam ko nezdrav, nenormalno me svrbi oko, jedva gledam. Jel zna neko za neki lek ili mast da mažem, pošto svrab postaje nepodnošljiv ?

11. Izgnječi crni luk i pomešaj sa svinjskom mašću i to namaži. :D

12. Ово што каже Веверица.

13. Kupi ulje crnog kumina.

14. Vode, morske soli i ušmrkni malo, promućkaj kroz nos.
    Odeš u apoteku i kupiš sebi PRESSING ili FLONIDAN ili LOSTOP ili neki drugi loratadin, svejedno je. Piješ jedan dnevno ili kada te uhvate simptomi i urtikarija (koprivnjača, to što te svrbi po koži).

15. Захваљујем.

16. Najbolje presing po potrebi ali mozes i da odes kod dr i odredi ti na sta si sve alergican i onda pred sezonu primis ja mislim tri vakcine i miran si.

17. Не знам колико ће особа женског пола видети ово уопште, али ме занима...многе цуре се бусају у груди како воле-обожавају фудбал, ја ценим да је то чисто додворавање мушкарцима.
    Има ли нека цура или да ли неко зна неку женску особу да кад је сама кући, пусти рецимо друго коло лиге шампиона, неке тимове где не играју наши и гледа то са уживањем као што мушкарци раде?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.