Разноразно питање

1. Thilmo, svakog tinejdžera povremeno muče te sumnje...e sad, ja ti iz svog iskustva mogu reći da me je dok sam bila klinka stvarno zanimao fudbal, ali to više jer sam pratila uz tatu sve do neke svoje dvadeset druge, treće. Možda je to slučaj i sa današnjim devojčurcima, ne mogu da tvrdim, ali baš da ih zanima neka druga liga i da gledaju same, u to ne verujem.

2. Da, moja drugarica, sama, gleda fudbal, navija. Svratila sam do nje, slučajno je prebacila na neku utakmicu i ostala je tako hipnotisana. :) Nije se meni dodvoravala, jer mene fudbal nikada nije zanimao. (može se misliti da je time htela da me otera, ali ne, kod nje je to strast izgleda, voli zaista)

3. А шта, ни Дејвида Бекама нису гледали саме? хеге

4. Да, не рачунам то што гледају због неког фудбалера у кога су заљубљене.

Рецимо, моју бившу цуру је ћале учланио као навијча Ливерпула док је још била клинка, а за 18. рођендан јој је стигао потписан дрес и видео где јој цео први тим ливерпула пева рођенданску песму...али једино је пратила утакмице док је играо Овен зато што је била заљубљена у њега.

5. Thilmo, moj brat ima dve ćerke bliznakinje, obe igraju u Spartaku, jedna igra za reprezentaciju Srbije. Kad završe srednju školu možda odu i dalje :)

пусти рецимо друго коло лиге шампиона, неке тимове где не играју наши и гледа то са уживањем као што мушкарци раде

Nikad nisam kapirao ovo. Ja fudbal gledam samo na svetskom prvenstvu, a i tad gledam samo Ganu i Japan :)

6. Брус, без љутње друже..мислим да имаш вишак женских хормона (ако то уопште постоји). :)

7. Vrlo moguće, oduvek sam voleo kuvanje, romantične filmove i dugo maženje posle seksa...

Šta reći, neki ljudi prate fudbal, a neki pratimo i prave sportove :)

8. Zna li neko ko još prenosi F4 ABA lige, osim Arene, pošto imam osećaj da RTSu puca kurac da prenosi.

9. RTS-u puca kurac da prenosi bilo šta osim skupštine. Nekada davno su na HRT prenosili svašta, mada otkako je treći kanal postao RTL nisam video ništa normalno. Mislim da ti je jedina opcija neki satelit ili internet...

10. Kad spomenu HRT, kako se zvao onaj njihov prvi noćni program? Crna ovca je bio sarajevski, a zagrebački? Kako beše?

EDIT: Program plus, setila sam se.

11. Za maženje posle sexa si slagao a nisi trepnuo. Ko to još radi jebogasunce?

12. Za skupštinu ne moraju da otkupljuju Tv prava, za ovo moraju. Kladionica je rešenje, samo mesto treba da se nađe.

13. Ja sam sa bivsom devojkom igrao PES. I to bas igrao, a ne kao pustam ju da pobedi :)
    Ima starijeg brata i kad je bila mala, on nije imao s kim da igra, pa je poceo sa njom. I malo po malo, izvezbala se poprilicno.

14. Program plus valjda, sad sam guglovo, ja u to vreme bio u vojsci posle dnevnika spavanje :)

Boxeru, malo se maziš, pa malo dobiješ stimulaciju, pa ponoviš ceo ciklus. Ujutro dobiješ kaficu u krevet, ceo dan se smeška, a PMS praktično i ne osetiš :))

15. Ја се после секса успавам за милисекунду :)

16. Stimulaciju dobiješ svakako posle po sata, ako te ne mrzi, mada mislim da to ide sa godinama :)

17. Lako je vama mladima, mi stariji više razmišljamo o toj kafici i blažim efektima PMS-a :)

18. Vidi se da si dugo u braku, saziveo se sa PMS-om. :)

19. ne pitaj, još kad ćere odrastu pa u toku meseca bude svakog dana neka od njih u tom stanju ima da odlepim, uzmem gitaru i šešir i odem na Lastovo...

20. Koliko bi koštao neki jeftiniji poluprofesionalni fotoaparat (i po mogućnosti koji?) a da je dobar, zna li iko?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.