U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Скочимиш=Скочи миш у дупе моду
лолололололо
A sad i ti moraš još da im biberiš, Brus! :)
Čekam da mi se skine najnovija epizoda Doktor Hu serijala pa čitam ovu temu i ludo se zabavljam :)
Ja bi mu sad tačno odabrao najgluplju definiciju i ostavio komentar da sam se samo malo zajebavao :)
Zato viši i nisi moderator OPAAAAAAAAAAAAAAAA ASAM TIGA ŠUKNO!
Oće li mi neko reći o čemu je ovde reč, živo me interesuje? ;)
http://gifsoup.com/view/785137/i-ll-be-back.html]IMGhttp://stream1.gifsoup.com/view/785137/i-ll-be-back-o.gif
Kolko ja kontam Brus je posto Terminator...
Al nemoj me držiš za reč.
Ja imam neki utisak da Brus zna svaki odgovor na raznorazno pitanje :)
ode sad da gledam seriju, nemojte me ništa pitati do sutra popodne :)
A namerno ćuti...
Ma Brus je za sve kriv!
Ma Brus dođao pijan danas na forum, pobanovao pola svijeta a onoj drugoj polovini pobrisao definicije. Kajzen morao do maloprije da popravlja štetu.
Naravno, razmodovao je Brusa, to je normalno.
Dobro, po meni, preterali su jer su krenule lične uvrede, ne jamog intenziteta, ali da se priključio još neko izbio bi karambol. Ja bih postupio k'o Zyc isto.
Ona tema nije za lično vređanje, već za malo prozivanja i da se na jedno mesto sliva to prozivanje, a ne po celom sajtu.
Има ли неко искуства са мачићима?
Проблем је следећи, другу је неко поред кафића оставио кутију са 4 мала мачета..али баш мала, мислим да су и слепи још.
Сипали смо им млеко али они немају појма да пију..само мјаучу и гегају се.
Шта да радим, има ли им спаса и помоћи?
Uzmi pipetu ili štapiće za uši, pa im meti mleka usta, znaju valjda da sišu otac ih jebo.
Probaj da im dajes sa onim medicinskim spricem, malo vecim. Mislim da sam video da tako rade...
Ајде пробаћу нешто, где се мени увек нешто овако западне.
Користи их као лопту за фудбал, онда то сними и окачи на јутјуб.
Thilmo, razredi im mleko vodom. Prejako je za njih. Odgajila sam nekoliko mačeta pa znam.
Питај неког ко зна, ко је гајио мачиће или неког ветеринара. Моја ортакиња је нашла такво једно мало, хранила га и испоставило се да НЕ ЗНА колико треба да му да, дала му превише и јМбг...
Брате, то је много посла. Однећу их негде где је прометно, па ће се ваљда наћи неко стручнији од мене.
Муко моја пређи на другога- :)