Разноразно питање

1. Imaš li mleka u kući?
    Ako imaš, razredi ga u jednoj činijici i špricem daj jednom po jednom. Ako je špric veći, onda je dovoljan jedan ipo špric, a ako je manji tri šprica po mačetu.

2. Ма имају мачићи млека Вучице, него не умеју да пију. Треба им неко ко ће моћи много да се брине о њима, ја то не могу. Однећу их негде па ће их узети ваљда неко.

3. Ja sam čula da se tako malim mačićima , koji još ne znaju da piju mleko da sirovo meso, ili džigerica. Onda u njima proradi onaj životinjski instinkt, pa valjda počnu to da jedu.
    Probaj, ništa neće da škodi.

4. Сипај им мишомора у млеко, онда ће им прорадити ловачки инстинкт.

5. Никада нисам давао мито и корупцију здравственим радницима, а протеклих недеља сам имао нешто посла са њима, солидно су ме оправили, задовољан сам. Сутра идем на контролу код докторке, тако да...

Шта и како, тј. колико? Кафа, милка, шљивов виски, шта?

6. Samo nemoj viski, lekar koji je onomad lečio moju alergiju je kazo da mnogo više voli kad dobije domaću rakiju nego neke viskiće

7. Ja imam odlično iskustvo sa tim. Kupi keva viski i bombonjeru, ja izlazio posle operacije sa Banjice 2008. Dođe kod njega, i lik kaže, ne pada mi na pamet da uzmem. Dajte sestrama ako baš hoćete ja svakako to neću primiti. Kaže imam više para nego što mi treba (ne baš tim rečima ali to je suština), još da primam poklone ne pada mi na pamet. Ali to je moje iskustvo, i to je jedan doktor. Ja mislim da ne treba nešto specijalno, zavisi, red je, ali nije obaveza. Šta znam.

8. Значи, да се не трошим превише? Одговара ми то. :)

9. Neam pojma, ne verujem da će odbiti da te pregleda, ili šta već treba zato što si mu umesto milke doneo najlepše želje...a i koliko znam, "čast" se daje tek kad završi pregled tako da... :)

10. Kafa poveća, milka poveća, tetrapak sok poveći, flaša pića i 50€.

To je kod nas u RS solidno mito za doktora.

Ako ideš na manje operacije - doktoru 100€ da mu se nađe za kafu.
    Veće operacije 500 do 1000€ samo doktoru.

Ukoliko se leži u bolnici sestrama ide kafa, čokolada i 20€ po svakoj posjeti (podijele one to izmeđ sebe, ne brinite)
    S vremena na vrijeme im kupiš u slastičarnoj paket šampita i 2-3 flaše kole, da imaju u noćnoj smjeni da se zanimaju.

ovako postupati i miran si, nema da ti fali ništa.

11. U suštini za te pare možeš komotno i u inostranstvu da se operišeš, nema frke.

12. Kafa poveća, milka poveća, tetrapak sok poveći, flaša pića i 50€.

To je kod nas u RS solidno mito za doktora.

Ako ideš na manje operacije - doktoru 100€ da mu se nađe za kafu.
    Veće operacije 500 do 1000€ samo doktoru.

Ukoliko se leži u bolnici sestrama ide kafa, čokolada i 20€ po svakoj posjeti (podijele one to izmeđ sebe, ne brinite)
    S vremena na vrijeme im kupiš u slastičarnoj paket šampita i 2-3 flaše kole, da imaju u noćnoj smjeni da se zanimaju.

ovako postupati i miran si, nema da ti fali ništa.

Ili ako znaš neku jaču čigru u bolnici onda moš proć samo sa par sokova, svježih naravno.

13. Nema potrebe za inostranstvom, samo podmažeš i čuvaju te ko malo vode na dlanu.

14. Ја бих јој однео ђађана, па нек се игра са њим ко са чупа чупс лизалицом.

15. isplati se u srbiji biti lekar.
    jos vise se isplati biti pandur.to ako zelis da nista ne radis.ne placas nista,ides na bolovanja kada hoces,dobijas neke dodatke na platu,otimas pare.bude super.

16. Mog druga brat, kao običan saobraćajac izađe na 100 000 mesečno, ako radi punim tempom. Kako, možte misliti. Plus ručak kod Bore u platanima, plus piće u Taverni, ...

17. Ја да сам докторица дркала бих курац пацијентима... Овако ништа, могу само да узмем књигу у шаке и учим, а после јебем клинке шти се ложе на др. Хауса и увод у анатомију.

18. Nabavi dobru rakiju i kraj priče.

Nego aj nek neko postavi sliku onog malog glavonje iz onog crtaća kad kopa rupu da bi mogao lepo da spava

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.