Желим да ми укаже и покаже где да отворим тему у којој ћу да лобирам за то да постанем модератор овога сајта, тако ми Бога, Истине, Правде и Мог Дебелог Дупета?
Хоћу да будем мод. И има да ме подржите док ме Кајизен не умодује.
Бићу праведан према свима и трудићу се да бришем срања и одабирам дефке које нису мејнстрим а добре су пошто знам да има доста таквих. Нећу да банујем људе без разлога и нећу да фаворизујем никога. Такође изричито обећавам да ћу да унапредим односе Дефиниције - Постери тако што ћу да терам постерџије да пишу а дефинџије да постеришу и тако се међусобно сусретну и нађу заједнички језик.
Такође изричито обећавам да ћу да унапредим односе Дефиниције - Постери тако што ћу да терам постерџије да пишу а дефинџије да постеришу и тако се међусобно сусретну и нађу заједнички језик.
Мој циљ није секс јер сам ожењен, мој циљ је унапређење материјала на сајту. Одбијам да учествујем у тој игри, ја сам изнад тога, Ја Сам Нови Мод!
Ето, добићемо пуно нових Курајбера и других квалитета ако ја постанем мод, надам се. Обећаћу свашта и испунићу!
Od mene NIKAD uspešnog posterdžije neće biti, mogu da se kladim. :D Ja za tu opciju nisam ni znala nekoliko meseci. :)
Zašto se žuta kosa naziva plavom?
Plavi ljudi su obično imali i svetlu kožu, a takvi su smatrani da imaju plavu krv (videle su im se vene, jelte izgledaju plave), pa se prebacilo i na kosu. Sad, ovo sam pročitala u nekim novinama, koliko veruješ štampi, toliko veruj i mom iskazu. :)
Ajde :)
Ima ih kontam kolko voliš, nego što je Kur-ajber ekstra uspešan krosover.
Al priznajem da ne znam nikog da je prešao obrnuto, kad kreneš da pišeš nekako zaboraviš da praviš postere, ili ti više nije zanimljivo.
treba mi pomoc, trazim gif gde kao muskarac ustao a devojka lezi i ona mu pruza ruku dustane, a ona se samo rukuje. fala unapred
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201301/56718/185541rrnhzwq3h7zlrwwl.gif
Желим да ми укаже и покаже где да отворим тему у којој ћу да лобирам за то да постанем модератор овога сајта, тако ми Бога, Истине, Правде и Мог Дебелог Дупета?
Хоћу да будем мод. И има да ме подржите док ме Кајизен не умодује.
Не знам одговор на то питање, ал пратићу твоју предизборну кампању, већ ми се свиђа твој програм.
kakvog benifita ima kada si mod?
Шта је старије, кокошка или јаје?
seks je prisutniji, isto ne jebeš kao i kad nisi mod, ali seksa ima više jer jebu tebe...
Бићу праведан према свима и трудићу се да бришем срања и одабирам дефке које нису мејнстрим а добре су пошто знам да има доста таквих. Нећу да банујем људе без разлога и нећу да фаворизујем никога. Такође изричито обећавам да ћу да унапредим односе Дефиниције - Постери тако што ћу да терам постерџије да пишу а дефинџије да постеришу и тако се међусобно сусретну и нађу заједнички језик.
makar ucestvujes u seksu...
Ovaj deo kampanje mi se ne sviđa. :P
Tako je Kurajber prešao u definidžije, jedini meni poznat slučaj uspešnog krosovera...
Zašto se žuta kosa naziva plavom?
Мој циљ није секс јер сам ожењен, мој циљ је унапређење материјала на сајту. Одбијам да учествујем у тој игри, ја сам изнад тога, Ја Сам Нови Мод!
Ето, добићемо пуно нових Курајбера и других квалитета ако ја постанем мод, надам се. Обећаћу свашта и испунићу!
E, je l' se tripujem ili sad gore desno stoji mnogo više definicija nego pre??
Valjda plavuša bolje zvuči nego žutuša ili žutica ili žutać, pa zato.
I boxer je pre bio samo posterdzija pa se uspesno presaltovao. A i Adam86 i stratovarius sve vise pisu defke a posterdzije su.
Ja sam se registrovao da bi pravio postere :)
Od mene NIKAD uspešnog posterdžije neće biti, mogu da se kladim. :D Ja za tu opciju nisam ni znala nekoliko meseci. :)
Plavi ljudi su obično imali i svetlu kožu, a takvi su smatrani da imaju plavu krv (videle su im se vene, jelte izgledaju plave), pa se prebacilo i na kosu. Sad, ovo sam pročitala u nekim novinama, koliko veruješ štampi, toliko veruj i mom iskazu. :)
Ajde :)
Ima ih kontam kolko voliš, nego što je Kur-ajber ekstra uspešan krosover.
Al priznajem da ne znam nikog da je prešao obrnuto, kad kreneš da pišeš nekako zaboraviš da praviš postere, ili ti više nije zanimljivo.
Ја сам се регистровао да би правио постере о Шешељу, онда су ме престали плаћати...
Ја сам хтео са дефиниција да пређем на постере... Ал не знам да цртам.