Разноразно питање

1. Такође бих се залагао за што већу слободу говора и различитост, не бих више дао да ико икога шиканира на форуму или чету али бих дозволио да се људи зајебавају уз умерено вређање, и докле год су креативни у томе. Форсирао бих и квалитет реакција мада бих остављао и оне мејнстрим комерцијалне ради популарисања сајта међу цивилима.

2. умерено вређање, и докле год су креативни у томе

Me gusta, kreativno vređanje uz blagoslov narodne vlasti, de ćeš lepše.
    Samo da razjasnimo u startu, da li je 'usahla pederčina' dovoljno kreativno?

3. Hahhahahhahahahahhahahahhahahahahahhahahaha, e ja bih Grujana za moda! Ili bar da deli mesto sa Duhom kao kralj komentara.

4. Педерчина је мејнстрим, боље дукатлија, то је изворно вукајлијашки, или позадинац, то је архаично а може и "усахли поштоваоц пампрчења ректалног отвора и сфинктера".

5. Rado bi ja, Snuki, al kako ću kad sam chaotic neutral.

Lažem, prepao me Brus, kad i kapetan napusti brod za pacove je kasno.

6. Пацови су били ту пре капетана и остаће после њега.

7. i odbanuj mene i moje najblize kerove

8. Биће учињено! Али да будеш добар и фино се понашаш.

9. Snuki? Hahahhahaha! A daaaaa.... E, i ja sam valjda chaotic neutral, antiheroj i ta sranja. x) A ja imam valjda chaotic stability veće od 98% ljudi. patišpanjolololololo xD

Covpa, ako ti nešto znači, ako ćeš biti srećan, evo ti moj glas, ako ništa drugo tebe bezuslovno poštujem, znaš ti to. x) Sad, ako je moj glas bitan uopšte...

10. Биће учињено! Али да будеш добар и фино се понашаш.

a,pa naravno :)

11. Kako da na Gugl Hrom napravim da kad se ulogujem s tuđeg kompjutera, bukmarki da mi budu tu?

12. Kako da na Gugl Hrom napravim da kad se ulogujem s tuđeg kompjutera, bukmarki da mi budu tu?

Uloguješ se u Chrome (podešavanja, pa Sign In) i trebao bi da sinkuje.
    Naravno, posle ne zaboravi da se izloguješ.

13. И даље хоћу да будем мод, дакле види се моја истрајност у циљевима и напретку. Елем, дајте модлу 'вамо. Каизене, народ је проговорио!

14. Зашто се приликом даћа не користе нож и виљушка?
    Ћале то данас чуо, па сам гуглао, али нисам могао да нађем, па ако се неко разуме, нек' ми одговори.
    Ја контам да то има неке везе с оним да не треба бости хлеб виљушком, јер он представља Исусово тело, ако се добро сећам часова веронауке из основне.

15. a totalno je okej sjeci ga nozem?

16. Šta su daće?

Је л' тролујеш ил' стварно не знаш?
    То ти је ручак после погреба.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.