Разноразно питање

1. Ma kakav trol, nisam znao stvarno.

2. Ljudi, imam pitanje, pa sam, jelte, došao ovde da ga postavim...
    Da li vam je poznat običaj da za Božić (ili Badnje veče, nisam ni sam siguran) deca "PIJUČU", tj. razapnu ćebe(šaršav....) među sobom, pospu malo slame po njemu i viču piju, piju, piju (kao pilići) očekujući od matoraca da im bacaju slatkiše, novac, poklone i sličmo? I kako vi zovete taj običaj?

3. hranjenje kokošaka

4. MakaronMaster
    hranjenje kokošaka

Lepo sam pitao, a za trolovanje se dobija ban...

5. Па то брате и у цркви имаш, за Бадње вече. Зове се пијукање свуђе.

6. Знам за њега, постоји и зове се најидиотскији обичај у историји васионе, ето како се зове!!!21

7. Па то брате и у цркви имаш, за Бадње вече. Зове се пијукање свуђе.

Ja, s tim što je kod mene bila fora da je nebitno koliko ko para, slatkiša čega već uzme, da na kraju sve delimo po pola. Neam pojma, meni je kul to, šta znam dok sam pijukao, klinac bio, koji će dobiti pare i slatkiše. Tako sam tad gledao na to. 'de to more loše da bude.

8. Pa Dion, kontam da Enemi i nije baš naših godina, već da možda ima i svoju decu, pa ne može da pijuče, već mora da da kad mu klinci pijuču, što mu, očigledno teško pada...

9. Ма зезам се ја мало, само ми је много био глуп тај обичај одувек а и увек ће ми бити некако дебилан, а и нисам чуо за њега док ми није постало прекасно да пијучем. лололо

А и имам осећај да је настао типа пре 20 година.

10. Neam pojma, a nisam se ni interesovao, da čitam... kako god, ja sam ispričao šta sam namerio...lolololo
    Koliko znam to je ra razvoj u kući, da ima dobar rod, dobar usev, i sve one stvari koje su bile potrebne običnom seljaninu. Toliko o tome.

11. A što te sad zanima Božić kad će Uskrs još malo?

12. Ево да се надовежем, зашто сви кажу ускрс, кад у свим православним књигама пише да је Христос васкрсао?

13. Сигурно су Хрвати ту нешто замутили... Маму им турску јебем...

14. E jebiga, katoličko nasleđe. :)

15. Protest diskorenimo hrvatske reči mamu im tursku, a u peršun!!!11

16. Код мене у породици одвајкада се говори васкрс, а ја док сам био мањи у друштву стално слушо ускрс, ускрс, ускрс, и једном реко пред ћалетом, човјек хтио да ме бије.

17. Vučica21
    A što te sad zanima Božić kad će Uskrs još malo?

Da budem iskren, hteo sam da napravim reakciju sa ovim gifom, al nisam znao kako da imenujem običaj na koji me ovo neverovatno podseća, a da ostali Vukajlijaši ukače foru...

18. Nisi lepo linkovao. :)
    Hahahhahaha Sejo. Zacenila sam se smejući se vicu, sad me ti dokusuri.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.