Разноразно питање

1. Ја бих овде сатвио коментар "Оно кад мајка девет Југовића са дјецом тресе тепих" :)

2. Ne, kada majka upregne svoju decu, muža i svekrvu da tresu tepih :)

3. Hahahahah... Voleo bih da sam duhovit kao ti!

4. Хахахах, не не...Кад Есма Реџепова са дјецом тресе тепих... :)

5. Кад Есма Реџепова са дјецом тресе тепих... :)

E TO!

6. Kad majstor malo pretera sa testom za picu.

7. Znam ja ali neću da vam kažem :p

8. kada zajebavaju samoubicu riječima "skoči, pičko"

9. Vučica21
    Znam ja ali neću da vam kažem :p

Ne ne moraš, ionako sam ispucao kvotu i na reakcijama, i defkama i posterima za danas... :P
    Doduše, sve je bilo uzalud, mnogo lošo sam prošao... ://

10. Ја ћу да пукнем ову, је л' то по закону :)

11. Ma što nije... Cepaj. Al ostaješ mi dužan... :P ;)

12. Ако хоћеш послаћу ти пар гифова па види је л' можеш што од њих да начиниш. Ја тако букмаркујем неке занимљиве, па кад налети инспирација... :)

13. Ako, ako, može... Al' daj i neki nagoveštaj na šta da ciljam da ispadnem duhovit, onako kako to samo ti umeš...

14. 'de neka dobra duša da mi kaže ako zna, kad počinju da se računaju Vip smartovi? Elem, uzeh danas neki telefon na pretplatu i rekoše mi da imam 800 smartova, s tom što je jedan smart jedna poruka, jedan minut... Ja kad proverim koliki mi je račun, pokazuje da je nula dinara, ali i da imam 0 smartova. Pošto ništa nisam trošila, to je nemoguće. Pomagajte, drugovi, inače ću da mlatnem ovaj telefon o pod i da završim lolo

15. Povećavaju ti se smartovi dok trošiš i automatski ti se povećava i račun.

16. Pošalji poruku pa proveri račun. Lako je ;)

17. Računa ti potrošene, a ne kol'ko ti je ostalo.

18. Evo i ovde da pitam:

Zna neko kako se zove igrica koja je slična splinter cell-u samo što se ovde sve dešava po u nekim planinama gde šiba žešća zima. Imaš i misiju kad voziš motorne sanke pa izbegavaš provalije.

19. hoće neko? last offer http://igrajmo.se/#/ludo/77296
    Edit: 00:11 game closed, poor response

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.