Разноразно питање

1. Šta je ovo, Vučice?

2. ne ljuti se čovee,

3. Који се препарат користи за апсолутну контролу кретања длака на глави? Дакле оно, апсолутна контрола, ја кажем длако иди лево, длака иде лево?

4. Nađi neki gel marke Taft (tipa super strong) i zaliži se kako hoćeš i onda nakrkaj glavudžu sa lakom za kosu (opet probaj naći Taft, prejaki su). Ako si na to mislio :)

5. @ Raja jebotesunce da nije Tekken?!?!??!?!

6. Nađi neki gel marke Taft (tipa super strong) i zaliži se kako hoćeš i onda nakrkaj glavudžu sa lakom za kosu (opet probaj naći Taft, prejaki su). Ako si na to mislio :)

Јесам, оћу да се залижем ко Мијат, да остварим тај вишедеценијски сан. Дакле лак за косу, ууу флафичасто. <3

7. Ima li koga na sajtu, ili sam ostao sam?

8. Kako da napravim prazan post?

9. ne jedeš ništa ceo dan

10. Yeah, yeah, laugh it up, Brusie.
    A stvarno, hoće li mi neko ikad otkriti tu tajnu univerzuma?

11. Сморка шта је теби :Д

12. a što će ti prazan post, mnogo je lepše kad nešto obznaniš širokim narodnim masama

13. Сморка шта је теби :Д

Pa zanima me! :D
    Ajde, moram da palim, ako bi neko bio jako ljubazan da me prosvetli. lololo

Brusi, pa ne znam, ne bih ni koristila, ali bih baš volela da znam kako se pravi. :)

14. Grozni ste, užasni, neću više da se igram vama! Idem sad, ćao!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.