Разноразно питање

1. smo, samo pejstuj http://www.dodaj.rs/f/3s/2L/t059k8G/blank. (iza tačke dokucaj png)

2. Jašta, nije kajzen siso vesla, ne rade ni ascii kodovi za blank karaktere pa mora ovako.

3. Jeeeeeeej, hvaaalaaaaa, e sad ću na to da zaboravim, pošto me više neće kopkati. :) Hvala, divni ste sada. hnjohnjohnjo Pozdravljam vas.

4. Da li bi neko mogao da mi nađe link od gifa ili klipa (pa ću sam napraviti gif) gde se otvaraju vrata od lifta, a unutra se dvoje ljube? Hvala unapred...

5. Kako ne radi, viš da radi 0173?

6. Jebga sad, najbolje da sam ih baš sve isprobavao.

7. link od gifa ili klipa (pa ću sam napraviti gif) gde se otvaraju vrata od lifta, a unutra se dvoje ljube?

Nemam taj. Oćeš onaj gde se otvaraju vrata od lifta a unutra jedan lik davi drugog nekakvim učkurom?

8. Hahahaha... Ne, hvala...trenutno mi je palo napamet da napravim reakciju sa ovakvim gifom...

9. Stisni alt i otkucaj 0173 na tastaturi (držeći alt, naravno).

10. Morala je i Vučica da proba... lolololo

11. Stisni alt i otkucaj 0173 na tastaturi (držeći alt, naravno).

Jašta, bolje je da kucaš kod, bude post 10 piksela kraći.

12. To Avokado genije! samo mi još reci kako da obrnem. lol

13. Sa slikom imaš šta da obilježiš u postu, postoji taj mali kvadratić od 10 piksela, kod mene nea ništ OPAAAAAAAAAAAAAAA ASAM TIGA ŠUKNO!

14. Sa slikom imaš šta da obilježiš u postu, postoji taj mali kvadratić od 10 piksela, kod mene nea ništ OPAAAAAAAAAAAAAAA ASAM TIGA ŠUKNO!

Moš ti da ga šukneš al džaba kad ti je 10 piksela kraći, OPAAAAAAAAAA

15. To Avokado genije! samo mi još reci kako da obrnem. lol

http://www.dodaj.rs/f/1m/sw/1Qw7VFBY/outputdz56hw.gif

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.