Разноразно питање

1. Hvala Grujane...Evo za 5 min stiže reakcija... Ko ne skonta iz prve, biće objašnjenje u komentaru... Nadam se da će vam se svideti... :)

2. Jbg... Nadao sam se boljem ishodu...

3. Људи, зна ли ми ко рећи мерел се скинути ексел 2003 са нета да не покушавам узалуд?..

ЕДИТ: Јепте се, нашо сам...

4. imam tabelu u wordu od nekih 40tak redova, popunjena, al moram da je produzim za nekih 5-6. e sad, ne mogu da dodam na dnu tih nekoliko sto fale nego moram da umecem medj ostale redove (tipa izmedju 15. i 16. reda), a numijem, pa ako zna neko, de nek mi pojasni, dok nisam sjebo cijelu tabelu.

5. naso sam, fala vi!

6. Нема на чему! :)

7. http://vukajlija.com/recnik/autori/186885
    Jel moguće il' je opet neki trol?
    Jbg, žao mi čoveka, cenio sam njegov rad...

8. Ценио си Дучетов рад?

9. Mene samo zanima kol'ko je kila ćevapa na pjaci u Banja Luci ?

10. Duče bio pozitivan lik ovdje, jeste da nije mnogo obraćao pažnju na pretragu ali me je puno puta nasmijao. Nadam se da će se vratiti, ili bolje po njega da se ne vrće, što god odlučio biće dobro. A i drži primat po definicijama na groblju, šije me za nekoliko stotina :-)

11. mozda ga sad stvarno zgazio tramvaj...

12. Стварно је иритантно тражити трајни. У фазону ЕЕЕеЕЕЕЕЕј ја сам зависник од вукајлије, не могу без ње оћу трајни бан. А вјероватно сад гледа ово и очекује како хорде форумаша кука за његовим ликом и говори му да се врати. Горе, десно, друго дугме је ОДЈАВА.

13. Ja bih zabranio vracanje iz trajnog bana ako je na sopstveni zahtev.

14. imam motor, skuter, pokrenem motor, ne vuce? sta moz bude

15. Kvačilo, il menjač. Nešto od ta dva.

16. mam motor, skuter, pokrenem motor, ne vuce? sta moz bude

Mislim da nešto tu nije u redu...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.