Разноразно питање

1. sta piti protiv zatvora?

2. hahahah,nikako matori
    dobio na cetu odgovor vec

3. kako se zvala ona prepička što je davno bila u VB? tijana nešto.

4. hahahah,nikako matori
    dobio na cetu odgovor vec

U pravu je makarona, cepaj kolu slobodno. Možeš i lekove, al bolje kolu...
    Ja znam za ovu, čini mi se da je bila u velikom blatu, moraš nekog kompetentnijeg prijupitati.
    http://www.youtube.com/watch?v=jmZsCOerqWc

5. st nick
    kako se zvala ona prepička što je davno bila u VB? tijana nešto.

Tijana Stajsic
    http://www.bestshopmagic.com/data/images/2012-02-07/69772_tijanastajsic_650x460.jpg?ver=1328608806

6. e i ja mislim da je ta.

7. Najbolja pička ikad.

8. Crnogorci, imam pitanje. Jel tačno da leti muljate sa pivom, mamu vam, zato što ima mnogo turista i sve to, mislim ja volem tamno nisiko, al svejedno, jel moguće da ste mutni tako...heheheh
    Sad mi priča lik, ja ne verujem...

9. ne muljaju, isti je vlasnik Jelen i Nikšićkog piva, leti nema dovoljno da se podmire sve potrebe pa sipaju skopsko i zrenjaninsko :)

10. Ta zrenjaninska pivara je valda najstarija na Balkanu ili negde, uglavnom negde je najstarija. :D

11. U Zrenjaninu najstarija.

12. U Zrenjaninu? :)

13. U Zrenjaninu najstarija.

Hehehe, a u svakom gradu po pivara... Išli Hitlerovim stopama kad su otvarali...

ne muljaju, isti je vlasnik Jelen i Nikšićkog piva, leti nema dovoljno da se podmire sve potrebe pa sipaju skopsko i zrenjaninsko :)

Stranci obrću pare, dok mi pijemo ladnu vodu!

A kaže JEDNA od najstarijih na Balkanu. :P

Pa to bre stara pivara, ko će da kupi zarđalu gvožđuriju, jedino ko Valjevsku Srbijanku, da otkupe i da prodaju u gvožđe...

14. Оће ли у скорије време бити неко дуелисање реакцијаша, пошто и ми неписмени оћемо да се играмо?!

15. Bruce

ne muljaju, isti je vlasnik Jelen i Nikšićkog piva, leti nema dovoljno da se podmire sve potrebe pa sipaju skopsko i zrenjaninsko :)

Није исти власник, тј. никшићко се у србији-апатину прави по лиценци, значи ниђе везе са требјешом и оригиналним никшићким пивом, које је једно зилијарду пута боље од ретардираног брата близанца.

Плус, у сва апатинска пива се додаје неки прашак, нешто за брже сазревање, е од тог срања боли глава. Ово су вам информације из прве руке.

Такође, рецимо зајечарско у стаклу се прави у Зајечару док се дволитра прави и пуни у Новом Саду, ја лечени пивопија ушао мало дубље у тематику :)

16. Thilmo, ja živim 20 km od Apatina, pio sam sve njihove mućke uključujući i apatinsko pivo :)

17. Thilmo, ja živim 20 km od Apatina, pio sam sve njihove mućke uključujući i apatinsko pivo :)

S' ove il' s'one strane...?
    Ako vam treba nešto za Valjevsko, znam sve, a najbolje znam da daju džabe da popiješ pivo u pivari. Ih, kad se setim, dok sam bio uzorno dete, dok sam trenirao, posle treninga otići na pivo, sok, šta bilo, a samo pređem mostić... to su bila vremena...
    Inače, Valjevsko (nije da ga hvalim sad što je "moje"), al najsvežije, kvalitetno, dobra voda (gradac), i sl. jedina mu mana staklene od 0.5 l moraju da se vraćaju, al ima limenki, ima 2 l pa ti pij koliko ti duša ište...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.