Класичан авлијанер што лаје на комшиницу и једе хлеб од прекјуче.
Седи у дворишту и прашини поред шест година старе, беле, сад већ исцепане и избушене лопте за фудбал. ТВОЈЕ ЛОПТЕ ЗА ФУДБАЛ!
Kako se zove mala igrica u kojoj kao praviš neke eksperimente i onda npr staviš lopticu na neku klackalicu pa ona sa klackalice padne na neki ventilator pa onda odleti do neke druge loptice itd
Фреза ти не ваља.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201304/90866/tumblr_mlh552BgAh1s33iawo1_250.gif
Koja je ovo rasa kera ?
haski
ili mešanac haskija i nemačkog ovčara
Класичан авлијанер што лаје на комшиницу и једе хлеб од прекјуче.
Седи у дворишту и прашини поред шест година старе, беле, сад већ исцепане и избушене лопте за фудбал. ТВОЈЕ ЛОПТЕ ЗА ФУДБАЛ!
9are, nije čist haski, al je jednim dijelom haski, druga polovina je vjerojatno neka kalamunja :)
OĆU KERA KOJI ĆE VAKO DA MI PRUŽI RUKU
Ово ти је брате онај јапански. Не бих да кажем који, оћете да ми римујете. :)
Koji skuter? Reci marku i pomognućemo ti.
treba da omršavi :)
Šta je sa onom Ciklonovom temom za predlaganje nedefinisanih izraza? Reče da će javiti dalja uputstva a već dva dana ništa...
Polako, radi čovek, a nije jednostavno sve osmisliti i odraditi za kratko vreme. Biće sigurno, Zyclon uvek odradi obećano.
Brus moderiše i kad nije mod :)
Kako se zove mala igrica u kojoj kao praviš neke eksperimente i onda npr staviš lopticu na neku klackalicu pa ona sa klackalice padne na neki ventilator pa onda odleti do neke druge loptice itd
pa "mala igrica" :) lolo
Ima vise tih igara a cini mi se da je najbolja i najpoznatija crazy machines.
Ta je Milose. Hvala druže
To ti je Tekken!
Da napravimo mi teken šizenje i svaki put kad ja pitam koja je ovo igrica vi napišete teken
Baotian, cajniz, kaze neki majstor otiso kais posto nece ni d mrdne
Да ли још неком багује ово говно од Јутјуба? Који год клип да отворим нема дислајкова + кочи невероватно, треба му деценија дучита страну...