Разноразно питање

1. Фреза ти не ваља.

2. haski
    ili mešanac haskija i nemačkog ovčara

3. Класичан авлијанер што лаје на комшиницу и једе хлеб од прекјуче.
    Седи у дворишту и прашини поред шест година старе, беле, сад већ исцепане и избушене лопте за фудбал. ТВОЈЕ ЛОПТЕ ЗА ФУДБАЛ!

4. 9are, nije čist haski, al je jednim dijelom haski, druga polovina je vjerojatno neka kalamunja :)

5. OĆU KERA KOJI ĆE VAKO DA MI PRUŽI RUKU

6. Ово ти је брате онај јапански. Не бих да кажем који, оћете да ми римујете. :)

7. mam motor, skuter, pokrenem motor, ne vuce? sta moz bud

Koji skuter? Reci marku i pomognućemo ti.

8. treba da omršavi :)

9. Šta je sa onom Ciklonovom temom za predlaganje nedefinisanih izraza? Reče da će javiti dalja uputstva a već dva dana ništa...

10. Polako, radi čovek, a nije jednostavno sve osmisliti i odraditi za kratko vreme. Biće sigurno, Zyclon uvek odradi obećano.

11. Brus moderiše i kad nije mod :)

12. Kako se zove mala igrica u kojoj kao praviš neke eksperimente i onda npr staviš lopticu na neku klackalicu pa ona sa klackalice padne na neki ventilator pa onda odleti do neke druge loptice itd

13. pa "mala igrica" :) lolo

14. Ima vise tih igara a cini mi se da je najbolja i najpoznatija crazy machines.

15. Ta je Milose. Hvala druže

16. Da napravimo mi teken šizenje i svaki put kad ja pitam koja je ovo igrica vi napišete teken

17. Baotian, cajniz, kaze neki majstor otiso kais posto nece ni d mrdne

18. Да ли још неком багује ово говно од Јутјуба? Који год клип да отворим нема дислајкова + кочи невероватно, треба му деценија дучита страну...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.