Разноразно питање

1. Joj, danas oću duzmem cocacolu zero, sparina neka bila, i ja do frižidera kad tamo 6 flašica JARAN i jedno 15 flašica MOJ BUDUĆI MUŽ. Mrš bre.
    Uzmem vodu.

2. Лололо, тако ти и треба кад пијеш кока колу зироу!

3. kola zirou je car, enemi, ne zajebavaj!

4. kola zirou je car, enemi, ne zajebavaj!

По чему је она више цар од обичне кољице?

5. По чему је она више цар од обичне кољице?

To se i ja pitam.

6. po tom što moš u kafani ubosni poručit "daj mi zero kole matereti"....

7. e, jebite se manekeni, meni svaka kola ista, zirou, vitinka, skaj, lajt, orginal, spektar drink - VALJA! od birača nema jebača, štaš

8. Pa to ti i Enemi i ja kažemo, Vidrou.

9. phi, da je kola dobra punila bi se u Zemunu...

10. ПА ДА! С тим што ми глупо да пијем нешто што је слатко а нема шећера. ПА ОД ЧЕГА ЈЕ СЛАТКО ДА ВАС ЈА ПИТАМ ОНДА!? А? ХЕМИЈУ НЕКУ МИ ТУРАТЕ ТУ!

11. Mislim da je bila skoro neka tema gde se došlo do zaključka da je kola golo sranje, i da znam lika koji je upropastio jetru njome, a ja eto pijem samo kad je neki roštilj, ali legne kad je ladna, a u pičku materinu.

12. ЈА ПИЈЕМ САМО ВОДУ!
    ЈЕРБО САМ СИРОТИЊА ХЕ ХЕ !
    ЖИВЕЛА КОКТА ЖИВИО ДРУГ ТИТО!

13. Ti enemi da sutis, nisi znao razliku izmedju putera i margarina.

14. i da znam lika koji je upropastio jetru njome

Ćaletove drugarice sin isto sjebao jetru tako.

15. pa i ja isto, bukvalno je samo ljeti pijem, matera nas od malena navikla da zimi ne pijemo ništa sem čajeva, "jer ćemo umrijeti od upale pluća ili mozga il tako nešto". ja i dalje vjerujem u to :D

16. Ti enemi da sutis, nisi znao razliku izmedju putera i margarina.

Да, зато што је исто срање, баш као што су цоца цола и цоца цола зеро исто срање...

17. kola je kola, stalno je pijem, ali kola zero je totalno bezukusna, a ne proizvodi mi ni potreban efekat, probao sam je dva puta i oba puta procenio da je bolje piti vlastitu mokraću kao Grils nego to piće...

18. Hahah, Bruce, kao moj ćale da je pisao to što si rekao. :)

19. Jbg, nekada mi nije u interesu da unesem šolju šećera kroz bočicu tekućine, ne slaže mi se sa nutricionističkim planom a pije mi se kola. I šta da radim? Ha? Zero je rješenje.