Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
како знаш да је баш 24 часа?
Pitaj me isto za 24 časa.
Stefane za koga radiš ciu ili biu
http://vukajlija.com/forum/teme/7650-prijavite-hejt-na-svoje-definicije-hejtere?strana=193#post_1585875
Sve je več rečeno.
I dokle će sajt raditi ovako traljavo
одмеравање времена --> 24 часа --> јес.
23:53 енд каунтинг...
едит: дуле ради за себе тј. за чланство категорије модератор.
Јесам ли ја једини коме се вукајлија боде ко ненормална и хоће ли каизен вратити www2 ?
Nisi srbine i meni učitava stranu prosečno 5 minuta
Uplatite ktitora momci!
Ne.
Ne. www2 nije ni bio predviđen za upotrebu, ali je vremenom provaljeno da preko toga radi brže. Sada je sve ujedinjeno i svima radi isto.
Ja te lepo pitam šta ima, a ti tako. Pih.
Односно не ради...
Што смијем да једем кад имам пролив?
Знам овако: Тврдо-кувано јаје, кока колу, кекс.... Што даље?
Супица нпр...
Смијем ли пржене паприке, сир?
Смеш све. Клин се клином избија.
kad izbijas klin klinom ne udaras ostricom jednog klina u glavu drugog, vec ostricu jednog u ostricu drugog
dakle guraj to u dupe
Džimi, ne loži ga.
Не ложим га. Ја кад год сјебем стомак, гледам нормално да једем и прође ми за 24 сата максимум.
Kupi probiotik i pij ga dva-tri dana. Ne smeš da piješ kolu, biće ti gore, jedi banane, keks, supicu i ništa teško.
Ma кркнеш пробиотик и миран си. Иначе, ја ко Џими, никад ме више од 24 сата ниеј тукло.
Ма бре, мени се једе сланине и пржене српске кобасице, а ако се тога наждерем, има серем воду 10 дана.
И ја се каним све да једем, боли ме патка, нека умрем, али морам јес', смршах за дај, у пичку материну.