Разноразно питање

1. Kupi probiotik i pij ga dva-tri dana. Ne smeš da piješ kolu, biće ti gore, jedi banane, keks, supicu i ništa teško.

Шта је пробиотик у пм :)
    Ја купио јуче неке таблете за то, немам појма :)

Ma кркнеш пробиотик и миран си. Иначе, ја ко Џими, никад ме више од 24 сата ниеј тукло.

Није ни мени никад, али ево сад јесте, мајку му

2. Пробиотик имаш у свакој апотеци (па ваљда и код тебе доле, бемлига), то ти је за "успостављање нормалне цревне флоре или тако неке пичке материне", а ако нема тога, има нешто слично.

3. Е, добра ствар тај пробиотик. То је као нека култура која успоставља поново биолошку равнотежу у цревима, дакле бактерије, није хемикалија у питању.

4. Marko, jedi čokoladu za kuvanje. Pravu čokoladu, ne šećernu tablu....pa ćeš da vidiš.

5. Е трт сад, не могу купит пробиотик, оста' сам кући :)

Пензионерка, добра идеја, то чак и волим да једем.

Идем да једем банану и надам се дима супица :)

И како ја да тренирам овако, кад губим килограме :/

6. Е, не рекосте ми, смију ли пржене паприке да с еједу?

7. Pomešaj kašičicu kafe i šećera, onako na suvo i to pojedi, ima sve da ti se stegne u trenutku.

8. marko, jedi neke stapice, nesto suvo

mozes i jednu kasiku kafe, mislim bukvalno kafe u agregatnom stanju -paskovitom

zvuci sasavo ali pomaze

i caj i supa pomazu naravno, samo lagano

9. Оке, фала, људи, фала, идем сад да рокнем ту кашику кафе :)

10. Е сад кад сам појео ово кафе, паде ми на памет, је ли дјелује исто као кад се попије, тј као да ти се не спава и слично? :)

ЕДИТ: ТЈ да ли се кофеин ослобађа кувањем или свакако :)

11. super, javi nam se kad ozdravis :)

12. ako pomesam beli ves sa sarenim jel onda beli ves saren ili je sareni ves beo?

13. И како ја да тренирам овако, кад губим килограме :/

Не губиш, само избацујеш воду, исти ефекат као са препаратима за мршављење. Повратиће ти се килограми брзо након оздрављења.

14. Не губиш, само избацујеш воду, исти ефекат као са препаратима за мршављење. Повратиће ти се килограми брзо након оздрављења.

Надам се :) Али слабо једем, па кажем зато :)

Него питах горе ово за кафу, је ли има исто дјеловање као кад се скува и кад се поједе?
    Или ослобађа кофеин кувањем? :)

15. Zasto sve devojcice koje se pojavljuju u hororima ili ih vide ljudi negde u sumi moraju da su obucene u belo? Jel moguce da Merix belina deluje i sa one strane realnosti?

16. ako je kosovo srce srbije...sta je sa metohijom?

17. Метохија је панкреас, вечито потцењени Дејан Цукић органа.

18. http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Tableti/?eshop&do=phone_info&phone_id=363

да л може неко да ми објасни да ли ово стварно вреди 30000 на рате или је изгледа као што мислим 12џ2500 + овај пакет од 30 гига.... е може неко да разјасни

19. Јесам ја безосећајна комуњара ако ме само ови Балашевићеви стихови натерају да пуштим сузу?

Bio je peti maj, iz
    Skoplja me je vodio put
    na stanicama dus pruge svud
    tisina i nema bol

Bitola, Maribor, Rijeka
    Niksic, Zenica, Bol
    i svaki covek i svaki dom
    je zalio dusom svom

Al' ja sam video visoke peci
    fabrike dim, siroke njive
    gradove sto slobodni zive
    decu i mir i jato ptica

I opet sam video Tita Marsala
    legendu tu, slobodotvorca
    coveka tog, druga i borca
    opet sam svud video Tita

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.