Ja ne znam kako vi možete piti onu crvenu, zašećerenu.... Kao da jedeš slatko iz tegle. Ta me definitivno nikada nije osvježila, uvijek sam bio mrtav žedan poslije nje. A zero može da mi utoli žeđ. Jebem li ga.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Ista škola, isti model razmišljanja :)
Mozda je to ista fora kao ono bezalkoholno pivo...
ja ne vjerujem da to neko stvarno razlikuje. vo imja oca! :D
da piješ dva litra prave kole dnevno razlikovala bi veruj mi...
Јес да зеро нема шећера, ал зато има неки опор укус, као шмирглом да риљаш по непцу.
Зашто Брусе, заштооо?
ne radi mi želudac kako treba pa pomažem nitro punjenjem :)
Meni koka kola zero i te bez secera imaju ukus kao kad roknes des kasika da se ubije gaziranost kole..
Bljutav, nikakav ukus.
K'o Alpina kad izlapi.
au, bokte, što je previše-previše je.
ja, otkako sam otkrila sok od zove, moj muž više ne hrče
hvala teta božeeeeeeeeeen
Lapina :)
Kokta je keua!
ЈА БОГАМИ ПИЈЕМ САМО ДОМАЋИ СОК ОД ДРЕЊКА ПОМЈЕШАН СА РАКИЈОМ. КАЖЕ БАБА СИНЕ ТО КОЛА ФАНТА СУ ОКУПАТОРСКА ПИЋА ШТО НАС ТРУЈУ!
ja alergičan na drenjak, mogu dumrem od njega...
Сок од зове фтњ, мада сам чуо да смањује број сперматозоида или тако нешто... Што ипак контам да ти није проблем. лололол
Ja ne znam kako vi možete piti onu crvenu, zašećerenu.... Kao da jedeš slatko iz tegle. Ta me definitivno nikada nije osvježila, uvijek sam bio mrtav žedan poslije nje. A zero može da mi utoli žeđ. Jebem li ga.
to sam i ja čuo, napravio sam oba deteta otkako mi baba umrla pa niko ne pravi zovin sok...
ahhahaahahaahah, novi vid kontracepcije!
što je najgore, nema ga u bosni, pa ga vječito švercujem preko granice
Ima, kako nema? Kod mene u strine imaš zove koliko ti volja.
A amidža dere li dere...
Strinu ili zovu?