Разноразно питање

1. Има и код мене сока од зове, БАБА РУЧНО ПРАВИ. Никад нисам пио, идемооооооооооо

2. Čega, ba, nema u Bosni?

3. Немој ми те вјештачке са конзервансом!
    СВЕ ШТО РАСТЕ У МОЈОЈ ЛИВАДИ ЈА КОНЗУМИРАМ !

4. šokata je bolja

5. fuj, odvratna mi je šokata i gazirana :/

6. СОК ОД ЗОВЕ
    СОК ОД ЗОВЕ
    СОК ОД ЗОВЕ КРОЗ СНОВЕ МОЈЕ

7. Šerbe ko šerbe.

Ja pijem Swity. KUL

8. Ja sam počeo da pušim industrijsku konoplju. Ima isti ukus i miris kao prava, samo ništa ne radi. To je zato što sam došao u godine kad moram da počnem misliti o zdravlju.

9. Мени нема ко да прави сок од зове па морам да се задовољим џојом (је л' ово неки плеоназам?)

10. Sti luda, jbt, dubosni pijem konzervisani sok od bazge (opaaaa) a NA MOM BRDU IMA 1000 GRMOVA ZOVE da ne kažem BAZGE!

11. Ja sam počeo da pušim industrijsku konoplju.

Jel to ona haluga što raste u industrijskoj zoni? o.O

12. Jel to ona haluga što raste u industrijskoj zoni? o.O

Jok, ono očega se pravi kuđelja :)

13. Sti luda, jbt, dubosni pijem konzervisani sok od bazge (opaaaa) a NA MOM BRDU IMA 1000 GRMOVA ZOVE da ne kažem BAZGE!

СТИ ЛУД ? САМО ИЉАДУ ?
    ЈЕСТЕ СИРОМАШНИ!

14. Men mater napravila sok od koprive, i da vidis sto jebe keve koliko je dobar... A i od zove ce praviti samo dok krene u nabavku... sokovi na rascenjivanje rulzz...

15. NA JEDNOM BRDU! JEDNOM!

16. ХА ХА ХА ИМАТЕ САМО ЈЕДНО БРДО!
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/309939_659675260725360_1367563663_n.jpg
    ГЛЕДАЈ ОВО ! ДИВОТТА!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.