Разноразно питање

1. Mene svaki put kad krenem da berem tu zovu odozgo sastavi neko nevreme, prekjuče sam jedva živu glavu izvukao, upao u neku jarugu, prošle godine navukao upalu pluća, pretprošle mi pljusak natopio laptop (da, nosio sam laptop u branje zove), kažu babe okolo da je zova vilovito drvo, i da sam se nešto zamerio vilama.

2. i ne zamerio se koliko se slundraš po šumetinama i bereš im gljive :)

3. možda grešim Skočimišu, ali koliko se ja razumem u šume, ovo zova nije :)

4. i ne zamerio se koliko se slundraš po šumetinama i bereš im gljive :)

Više mi je bila namera da im nagazim na kolo pa da mi zavrte pamet i odvedu u šumu i naprave neke orgije, ali izgleda nisam njihov tip :(

5. zato bolje otić u prodavnicu, jebiga, sve je danas otrov.
    mrzim što živim u stanu, želim da pravim sok od višnje i zoveeeeeeeeeeeeeeee

6. Ovo je zova bez koncentrata.

7. dođi Vidro kod mene, imam ja jednu što joj uvek fali pomoć u branju višanja za kompot i sok :)

8. Moja kuća je u gornjem lijevom uglu

OPAAAAAA NEMEŠ MI NI PRIĆ!

Moja nasred srijede, al ima mina...

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/296999_2464860382650_98826580_n.jpg

9. Moje i nema, odnijeli mudžahedini.

10. ИЗА ОНОГ БРДА СЕЛО МУЏАХЕДИНА, КАД УЗМЕМ ХАУБИЦА ПА РАТАТАТ

11. Kakvi kod vas mudžahedini, zna se đe su bili mudžahedini iz arabija i kuvajata....

12. Volem i ja sok od zove. Mogla bih ove godine da pravim...

13. Шта је ово, такмичење у најгорој припиздини?

14. Јој сад кад крену о својим ратним патњама...

15. КОТЕ СЕ КО ЗЕЧЕВИ, ПРИЈЕ 5 ГОДИНА 3 КУЋЕ БИЛЕ САД 200 ЉУДИ ИМА :)

16. eh, kad se sjetim jugoslavije :(

17. Moje i nema, odnijeli mudžahedini.

I moju, ali vidiš zum... Opet se gradi. A najbolje što je grade majstori Meho i Omer, haha, možda su je baš oni palili pre dvaes godina :)
    https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/301225_2464858502603_401355548_n.jpg

18. YeahBatch
    Шта је ово, такмичење у најгорој припиздини?

čekamo da neko okači kosjerić, pa će onda postati takmičenje ;p

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.