Људи, ја се не разумем у ово..али ми некако невероватно дође да је неко са сателита видео да деда није био на пешачком. Као Њуз-нет да читам.
Кад нема других могућности за одређивање тог чињеничног стања вештак узима оно што му је на располагању.
Он је са сателита узео само положај сигнализације и саобраћајница, дакле положај пешачког, дужину, ширину улице итд. На скици са увиђаја мора да постоји записан јасан положај трагова и доказа, тако да је вештак са сателита узео бланко податке, исцртао саобраћајницу, и онда унео остале трагове.
На основу целе те слике, изјава сведока, фотографија он даље процењује путем неких формула или програма пц креш ко је где био у тренутку удара, колика је била брзина, итд итд. Вероватно је пешак био на пешачком кад је дошла полиција и хитна помоћ, дакле није могао да буде на истом у тренутку удара.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ћуде.
ШУКНУЛААААААААААААА
Косјерић бар није у Босни.
http://www.automotiv.co.rs/images/vozila/FAP-22-26-mikser.jpg
Ево мало да се урбанизујете.
НЕ ПРИМАМО НИ МИ СВАКАВУ СТОКУ УОПА
Ајде међеди мрш на дернек.ба, ово је србски сајт.
pih, kol'ko si dugo smišlj'o odgovor, pomislio bi čovjek da'š nešto smisleno napisat'..
zar ti meni ne reče skoro da si u srcu bosanac? ;D
Оштро демантујем.
Kako se zove onaj hleb što se mesi za sa sahranu ili opelo, kako god? Ima li to uopšte ime? I šta je tačno panaija?
Панаија је кувано жито, у мом селу се кува пшеница. А за колач не знам.
Ima neki pravi elektricar ovde?
Kojem je to stvarno profesija.
ima Javio, Paninaro i još neki :)
Fala Bruce :)
Људи, ја се не разумем у ово..али ми некако невероватно дође да је неко са сателита видео да деда није био на пешачком. Као Њуз-нет да читам.
http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/382492/Vestak-Petra-Cvijic-oborila-pesaka-van-prelaza
Ko zna kojim šiframa lik ima pristup....
Можда је то вештак ког је ангажовала одбрана. Не мора то ништа да значи.
Poskurice.
OOOOO, HLJEBE ZASARANU!
Кад нема других могућности за одређивање тог чињеничног стања вештак узима оно што му је на располагању.
Он је са сателита узео само положај сигнализације и саобраћајница, дакле положај пешачког, дужину, ширину улице итд. На скици са увиђаја мора да постоји записан јасан положај трагова и доказа, тако да је вештак са сателита узео бланко податке, исцртао саобраћајницу, и онда унео остале трагове.
На основу целе те слике, изјава сведока, фотографија он даље процењује путем неких формула или програма пц креш ко је где био у тренутку удара, колика је била брзина, итд итд. Вероватно је пешак био на пешачком кад је дошла полиција и хитна помоћ, дакле није могао да буде на истом у тренутку удара.
što je izlazio iz kuće i skakao pod auto sram ga bilo, da sam ga ja udario već bi bio na drugoj od deset godina robije...