Разноразно питање

1. ako je kosovo srce srbije...sta je sa metohijom?

Метохија је плућно крило Србије, а Црна Гора је курац од Србије

2. Метохија? То више не постоји. Сада се то зове Дукађини.

3. Да ли неко зна да ли може два пута иста година да се замрзне?

4. Не капирам шта шта? Ако мислиш на факс, идем на Синги динги и капирам да је ту све дозвољено,али желим да чујем до некога да на озбиљном факсу може,па да будем сигуран... =)

5. Aaa..
    Ma pusti ti mene nesto sam sav k'o kurac.
    Gledam ovo godina da se zamrzne i uopste ne registrujem da pricas o faksu.

6. Zna li neko šta je sa Facom? Nije aktivan 20 dana i nema avatar.

7. Odmara od sajta. Vratiće se kada mu se bude vraćalo. I ako mu se bude vraćalo.

8. Aj sad ima vise ljudi,pa da ponovim pitanje....

Da li neko zna da li na faksu moze dva puta ista godina da se zamrzne?

9. Da li neko zna da li na faksu moze dva puta ista godina da se zamrzne

Može samo jedna godina.
    Ali ima slučajeva gde odobre i dva puta zamrzavanje. Probazaj ovom temom:
    http://www.infostud.com/diskusije/viewtopic.php?f=25&t=477&sid=789983837c981dc9d63f67bd740c3d59

10. која је је оно песма, е јеби га сад колко могу да објасним, начи овако, народњак, али прави, начи не неки турбо фолк, оно олд скул зонфа, мушки глас, пева нешто и онда, врло битно, каже отишла је оставила пакао/згариште/рупу/празнину, а тај горе наведени део се некако дуплира са претходним стихом, што ће рећи, иде начи вако, оставила мене, оставила пакао иза. начи тај неки зонфић. е сад ако неко извали шта је баш је цар оно.

11. http://www.youtube.com/watch?v=IL1b3B6ESTg ? Мада ово није баш олд скул

12. ТО БРЕЕЕЕ!!! БРАВО МОМЦИ ЈАООО

13. Hasala sam grožđe, pa me sad peckaju i svrbe usne. Čini mi se da je od vode još gore. Šta da raadim? Počinje opasno da me nervira. :)

14. Попиј мало млека, а онда и стави неко млеко за тело ил' тако нешто...

15. Je l' ti to ozbiljno? Grožđe pa mlijeko? Ne tražim recept kako da se najbrže proserem. :)

Probaću da se samo namažem. :))

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.