Разноразно питање

1. Пеки д џем
    У чему је фора са овим идиотским фонтом на вукајлији? Јел то до мене или свима овако?

Vaki je meni font bijo prije ihahaj vremena, ja mislila da sam ja prolupala, kad vidi i Peki isto.

2. Jel se sjetio iko da pravi parfeme za crijeva?

Tipa, progutaš kapsulu sa parfemom, ona se rastvori u crijevima i ti onda prdiš mirisne prdeže i sereš mirisna govna.

Znam da ima zlatna kapsula da sereš zlatna govna al' mirišljavo ič.

Možda u Japanu?

3. uvek možeš nabiti štapić vanile u dupe :)

4. Ma nie to to, probao sam, bude samo nakratko, ova kapsula bi bila dugotrajna.

Valja predložiti japancima.

5. ma ne Japancima nego ovima iz herbafasta, oni su ionako spremni da pojedu svako govno :)

6. Џабе Скочко, хемија је гадна. Треба неутралисати сумпрона једињења а да не имплодираш сам у себе лололо

7. Што има оволико тема о фудбалу на форуму?

Istripovali navijači malih klubova da imaju i oni temu pa da prate jednu sezonu svoj tim.

Ovo je košarkaška Samhaine nemoj me zajebavati i gde je neka Sinan tema?

8. Добро, нисам ни глед'о шта је, ишао сам по наслову. Ок су ми те теме, али ми је мало смешно толико препуцавање. Сад кад гледам ФКЦЗ тему и ту Партизанову, не зна се чија је чија, пошто сви унакрсно постују... уз то, ова тема са препуцавањима, то ми је прејако. Као да смо заостали клинци па је потребно посебно место где ћемо да се пљујемо. Јебем му матер.

Само хоћу да кажем да није прегледно и да се на 5 тема пише о истој ствари...

А Синан теме су недовољне пошто нам је потребан ЦЕО ПОДФОРУМ!

9. И који курац је то кад ја морам да будем глас разума?

10. izgleda da na jednu žensku temu u aktivnima ide oko 45 sportskih, pa narod pokušava da popuni kvotu, da ne bude neregularnosti. pošteno.

11. Ma tema basket prepucavanje bila odlična, nego ovi tvoji prestali da dolaze kad smo počeli da dobijamo nakon finala ABA lige lololo
    A jes vala raštrkano sada, nego to ovi što navijaju za Vošu i neki Radnički iz Niša pootvarali i njihove teme, dok su još u JSL valjda.

OĆEMO SINAN PODFORUM! SINAN LEČI!

12. И који курац је то кад ја морам да будем глас разума?

Da, to je već zabrinjavajuće...

13. POZAKLJUČAVATI SPORTSKE TEME ZARAD PSIHIČKOG ZDRAVLJA ONIH KOJI POSTUJU TAMO, TROLOLOLO!

14. Stvarno, ostaviti Partizan, Zvezda i objediniti ove ostale u temu "Mali klubovi Srbije"

A Partizan i Zvezdu objediniti sve sportove.

15. da, da, da. Da se otvori poslednje aktivne sportske teme izmedju poslednje aktivnih javnih tema, i ovih u kojima sam ucestvovao.

16. Брате, чини ми се да су раније биле "здравије" спортске теме, јесмо се и ми препуцавли и кењали али било је некако нормалније. Ил' ја трипујем.

17. То Џони. И отворити тему НИЖЕ ЛИГЕ СРБИЈЕ! Као што каже Вуцо "Ко не прати ниже лиге, курац му се не диже". Али за ово сам озбиљан.

18. Jeste bilo zdravije, ali manje smo se prepucavali. Nekako nismo uskakali non-stop na teme jedni drugima. Kao juče kada je bilo Partizan - Novi Pazar, više cigana na temi nego nas. Pre smo se punili malo oko Derbija samo. Ili se to meni čini.
    Više smo diskutovali ako neko i preleti.

19. Оставите ви Раднички на миру. На темама вечитих ви причате о истим темама сви заједно, на обе теме и на теми за кошарку и на теми за препуцавање и на теми СД и на теми српски фудбал у европи и на теми фудбал. На теми за Раднички се прича о Радничком и то је то.

Све остале теме које не ваљају саме су замрле.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.