Da li je normalno to što ponekad kad mi se onako digne kurčina bezveze, ja uzmem pa se pravim da sviram džitru mlateći prstima po ventralnoj strani iste (ona strana ozdo) i pritom ispuštam zvuke poznatih metal riffova.
Šta to govori o meni osim da ne mogu dočekati da pazarim bas.
Jankela, sad se razmišljam, iz dinama ide naizmenična struja, moraćeš više baterija da stavljaš da je ispoštuješ, brže će da se troši, možda će morati da se uglavi neka diodica u kolo, bolje da kupiš svetlo predviđeno za baterije.
posto sam se pre neki dan posle 2 i po godine ulogovl ovde na sajtu su bile neke promene...ne mogu napisati definiciju dok ne prihvatim ovo...na matorom imejlu kojem sifru zaboravil sam,jer sam ga koristio samo da bi napravio ovaj nalog i posle toga ga nisam ni takao...zna li neko sta mogu da uradim?
Idi na tvoj profil i klikni na izmenu profila i umesto itrivic@live.com unesi mail koji koristiš.
Sačuvaj to sve i onda pošalji opet te uslove korišćenja, trebalo bi da stignu sada umesto na taj stari mail, stići će na novi koji si uneo i koji koristiš sad.
Naravno ako nemaš mail (što je malo verovatno), napravi novi na Gmail.
Е вако, јел постоји у Србији нека радионица која ради потпуно скидање фарбе и свега осталог са лимарије до голог метала такозваним ''sandblasting'' поступком, односно, прскањем гранулата из компресора на метал?
Ћу пробам колико сутра, фала ви
Imam jedno pitanje.
Da li je normalno to što ponekad kad mi se onako digne kurčina bezveze, ja uzmem pa se pravim da sviram džitru mlateći prstima po ventralnoj strani iste (ona strana ozdo) i pritom ispuštam zvuke poznatih metal riffova.
Šta to govori o meni osim da ne mogu dočekati da pazarim bas.
Da si u prošlom životu bio Džimi Hendriks.
Hvala!
Jankela, sad se razmišljam, iz dinama ide naizmenična struja, moraćeš više baterija da stavljaš da je ispoštuješ, brže će da se troši, možda će morati da se uglavi neka diodica u kolo, bolje da kupiš svetlo predviđeno za baterije.
Kako defka ulece u popularne?
Znam da je bila sprdnja na "keltov algoritam" al vidim na nekoj temi da ljudi znaju da im fali jedan plusic..
Кад пређе 20 у плусу.
21 u plusu i to samo u prvih 24 sata
pozdrav
posto sam se pre neki dan posle 2 i po godine ulogovl ovde na sajtu su bile neke promene...ne mogu napisati definiciju dok ne prihvatim ovo...na matorom imejlu kojem sifru zaboravil sam,jer sam ga koristio samo da bi napravio ovaj nalog i posle toga ga nisam ni takao...zna li neko sta mogu da uradim?
Idi na tvoj profil i klikni na izmenu profila i umesto itrivic@live.com unesi mail koji koristiš.
Sačuvaj to sve i onda pošalji opet te uslove korišćenja, trebalo bi da stignu sada umesto na taj stari mail, stići će na novi koji si uneo i koji koristiš sad.
Naravno ako nemaš mail (što je malo verovatno), napravi novi na Gmail.
zdravo Radijacija
hvala na pomoci,uradicu to sad
napravicu novi,al kasnije,originalni imejl sam vec iskoristio za prvi nalog...
@stevan @ bruce
Hvala!
Е вако, јел постоји у Србији нека радионица која ради потпуно скидање фарбе и свега осталог са лимарије до голог метала такозваним ''sandblasting'' поступком, односно, прскањем гранулата из компресора на метал?
Јанкела овери линк:
http://www.ferrocrtalic.com/en/sejem.php?id=119
ПС Шта би са "другарицом"? :)
Ништа Пауне, закачила неку бактерију, прошло је, фала на питању :Д
И фала на линку
U našem selu se to zove peskiranje. Elem, to radi svaki limar-farbar uz pomoć kompresora.
То се код нас зове пескарење, радили су некад у фирми мог ујака ал пропала фирма јебига.
Jankela, je l' to peskiraš neki ram od bajsa?
Значи, довољно је да нађем неког бољег лимара у НСу и то је то, он има опрему за пескарење?