Разноразно питање

1. inače, imaš u Sremskoj Mitrovici lika koji pravi sve vrste ražnjeva, roštilja, kotlića i ostalih pizdarija za krematorijume i sve radi po meri za relativno nisku kintu (npr. motorni ražanj je oko 70 evra)

2. Uputstvo za roštiljanje:

>Dva bloka
    >Rešetka
    >Ugalj
    >Nešto za potpalu
    >Upaljač
    >Meso

Pomoćna sredstva:
    >Suncobran

Kako god da poređaš ne mo'š omašiti

3. Kako god da poređaš ne mo'š omašiti

Значи, да заложим сунцобран на решетки, а блоковима да тучем месо док не омекша па упаљачем правим печене ћуфте?

Да не спамујем- постоји ли уопште воз за Зајечар и где све мора да се преседа да би се дошло од БГа до Зајечара?

4. Da li na odelo sa ruskom kragnom ide isključivo košulja sa ruskom kragnom? Posle toga se nameće pitanje i za kravatu.

5. Jedno pitanje. Iako može 'ladno u temu za nuklearne reaktore.

Imam žensku. Da mi pičke al neće da se ljubimo. Ne smrdi mi iz usta. Šta je problem? Kad je pitam sve se nešto beči, na kraju je rekla neće da se veže sa menom. ŠKK?! Dala mi je da je bušim a sad neće da se veže. Ne kontam ja to.

6. Malena ti je pišica!

7. Ne pije vode ta teorija. Nijedna se do sad nije žalila, a i nema ona apetite za veće piše.
    Plus, jašila bi se, to stoji. Ne planira da odustaje od toga. Da je mala nešto ne znam da l bi htjela da prolongira naše druženje.

8. Kake veze to ima sa nuklearnim reaktorom?

9. Значи, да заложим сунцобран на решетки, а блоковима да тучем месо док не омекша па упаљачем правим печене ћуфте?

Ako 'oćeš suncobran sa crnom šipkom i slabo pečene ćufte, što da ne?

10. Srce svoje je poklonila nekom drugom, a ti si za češanje vulve vrljikom.

11. Kake veze to ima sa nuklearnim reaktorom?

Jel ti mene zajebavaš? Ti mora da nisi nikada čuo za nuklearni reaktor.

12. Jel ti mene zajebavaš? Ti mora da nisi nikada čuo za nuklearni reaktor.

Ja sam osoba skroz desno. I dalje ne vidim kake veze to ima sa reaktorom.
    http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/248765/i/1/vinca-kobalt-slika2.jpg

13. Onda nikad nisi jebo. :(((((((((((((((((

14. Onda nikad nisi jebo. :(

Oženjen. Dalje...

Aj da ne serem.
    Možda je njoj neprijatno da se ljubi. Možda tripuje da njoj dismr iz usta i tako to.

Gadni su to tripovi.

15. Питање за електричаре, елекронце и остале мајсторе- могу ли некако светло за бајс које иначе ради на динамо да преправим да ради на батерије?

16. Kupiš onaj držač za baterije od 40 dinara i spojiš dve žice sa njega za dve žice sa dinama i to je to.

al to je sviranje kurcu

http://www.proelectronic.rs/KUCISTE-ZA-BATERIJE-4X-AA-B-KUC-ZA-4BAT-4564.htm

17. Е виш, из светла за бајс иде само једна жица за струју и друга за масу- е сад, не бих да испаднем глуп, ал мораћу: де иде минус?

18. Ma samo spoji na random, svetlo bi trebalo da radi kako god da ga povežeš. Ako ne radi, obrni žice i radiće.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.