Tu se vidi koliko malo ocena ima, pogledaj koliko malo defki ima u popularnim. Loš je argument (ne)kvalitet definicija, kad sam naletao na mnogo njih koje imaju npr. 10-1 i tu negde i ostanu...
Имаш ону латинску, Duobus litigantibus, tertius gaudet, као, док се двојица свађају, трећи се радује, и наше варијанте, као, трећи побеђује, трећи добија итд.
vi'š kako ovi jezici imaju tu poslovicu, sve su slične, al ima razlike.
š'a znam, mislila sam da ima i nešto naše na taj fazon. ima varijacija, jes' (čuju na engleskom, pa prevedu il' tak nešto), al' nisam ovako nešto nikad čula. mada, možda je do mene. :D
Treba mi da bude kompatibilan sa fiskalnom kasom i barkod čitačem i da ima ulazne kalkulacije, izlazne, nabavku, prenosne dostavnice... i da sve to automatski prebacuje u KEPU i sabira...
Леј, а моја има двајес. Увек ми мало фали..увек.
п.с. Ово горе је било суптилно увлачење за плус лоло
Колико то траје за дефиниције? Тј. колико дуго буду у конкуренцији да уђу у популарне?
Знао сам да ћу да наватам минус... :)
Samhaine, 24h od objave.
Јеботе, ја стварно био убеђен да Келтов алгоритом то одређује..све га замишљао како куца неку километарску формулу, а оно 21 плус...асам наиван богте.
Tu se vidi koliko malo ocena ima, pogledaj koliko malo defki ima u popularnim. Loš je argument (ne)kvalitet definicija, kad sam naletao na mnogo njih koje imaju npr. 10-1 i tu negde i ostanu...
kako ide neka izreka, šta li je već, "gdje se dvojica svađaju, treći je na dobitku", tako nešto?
Имаш ону латинску, Duobus litigantibus, tertius gaudet, као, док се двојица свађају, трећи се радује, и наше варијанте, као, трећи побеђује, трећи добија итд.
pa, taj rad, o toj i govorim, al čini mi se da ima neka starija (koja bolje zvuči), al' ne mogu da se sjetim da me ubiješ.
Pijana žena, trijezan muž, gotova svađa?
http://i.imgur.com/1PjMpTK.png
vi'š kako ovi jezici imaju tu poslovicu, sve su slične, al ima razlike.
š'a znam, mislila sam da ima i nešto naše na taj fazon. ima varijacija, jes' (čuju na engleskom, pa prevedu il' tak nešto), al' nisam ovako nešto nikad čula. mada, možda je do mene. :D
Koji je uslov da se uđe u popularne, i kako napijete ona slova pa se iskrive onako?
Da ti je nadimak Puzzlefox ili sos... To izgleda prolazi...
zvjezdica tekst zvjezdica - kriva slova
2 zvjezdice tekst 2 zvijezdice - debela slova
3 zvjezdice tekst 3 zvjezdcie - debela i kriva slova
http://cdn.iwastesomuchtime.com/10232012202811dfdaf.jpeg
Hvala sose
agagaga odbanovan slobaaaa
Jel zna neko neki besplatni softver za vođenje trgovine i knjigovođstvo?
Eksel i akses
Treba mi da bude kompatibilan sa fiskalnom kasom i barkod čitačem i da ima ulazne kalkulacije, izlazne, nabavku, prenosne dostavnice... i da sve to automatski prebacuje u KEPU i sabira...
:D